Γιώργος Λιάγκας: Συνεργάτες της εκπομπής του «έστησαν» στον τοίχο την Καινούργιου για το σύντροφο της

Την «σταύρωσαν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Συνεργάτες της εκπομπής του «έστησαν» στον τοίχο την Καινούργιου για το σύντροφο της

Ένας μικρός «χαμός» δημιουργήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Συνεργάτες του, σχολίασαν μια ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον σύντροφο της. Με τα σχόλια που έκαναν «έστησαν» στον τοίχο της παρουσιάστρια.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη στα πλαίσια της ενότητά που παρουσιάζει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αναφέρθηκε στην κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να αποκαλέσει στον αέρα του Open, τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη «θεογκόμενο».

Όπως φαίνεται, αυτό δεν άρεσε ούτε στην ίδια, αλλά ούτε και στον Δημήτρη Παπανώτα, οι οποίοι με τα σχόλια που έκαναν την «έστησαν» στον τοίχο. «Μας ενοχλεί. Να ακούσω ότι έλεγε πως είναι ένας άντρας με κύρος, όμορφος, αλλά θεογκόμενος; Δεν είναι θέμα ποιοτικά ορθού. Είναι μειωτικό», είπε ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη, είχαν αντίθετοι άποψη και απόρησαν με την συμπεριφορά τους. Και ο Γιώργο Λιάγκα ήταν αντίθετος με αποτέλεσμα να τους πει «Σιγά ρε παιδιά».

Από την άλλη, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι καλό φίλος με την Κατερίνα Καινούργιου, έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, είπε στους συναδέλφους τους, ότι μόλις ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, άκουσε την ατάκα της παρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής του Open, δεν ενοχλήθηκε καθόλου, αντιθέτως γέλασε.

Να σημειώσουμε πως, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσφατα, μίλησε για το γάμο της και ξέσπασε, σχολιάζοντας μια δήλωση που είχε κάνει η Σάσα Σταμάτη ότι η μαμά της την πιέζει να παντρευτεί.

Νωρίτερα η Κατερίνα Πεφτίτση «έστησε» στον τοίχο τον Γιώργο Λιάγκα

Στον τοίχο έστησε" την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και τον ίδιο η Κατερίνα Πεφτίτση, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM. Διαβάστε τι είπε για τον παρουσιαστή!

Η Κατερίνα Πεφτίτση μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επαγγελματικά της αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την μεσημεριανή του εκπομπή "λίγο trash"! Όπως είπε ακόμα η ίδια βρίσκει τις απόψεις του "κλειστές' ενώ πρόσθεσε ότι είναι αντίθετη με αυτές.

"Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι λίγο trash. Οι απόψεις του με βρίσκουν τελείως κάθετη και αντίθετη και είμαι λίγο λυπημένη για το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι έχουν τόσο κλειστές απόψεις και είναι τόσο.." είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Πεφτίτση μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day".

"Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είμαι και φέτος στην τηλεόραση. Μου άρεσε αυτό που είδα και γιατί όχι να είμαι και πιο ενεργά σε αυτό το κομμάτι. Θα μου άρεσε να φέρω ίσως και ένα παιχνίδι από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Δεν έχω κάνει κάποια σίγουρη πρόταση αλλά το συζητάμε" είπε ακόμα η πρώην παίκτρια του GNTM.

Η πρώην παίκτρια μπορεί να μην έμεινε πολύ στο παιχνίδι, ωστόσο έκανε αίσθηση με το μπλε της μαλλί αλλά και την φωτογράφιση που έκανε με μαγιό όσο ήταν στο GNTM. Βέβαια η εικόνα της πριν το GNTM θα σε σοκάρει. δες πώς ήταν με καστανά μαλλιά!

Και ήταν αυτή η φωτογράφιση που τότε είχε φέρει τα "πυρά' του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος είχε σχολιάσει αρνητικά το αποτέλεσμα.