MasterChef Highlights: Ξεσπάσματα και ένα... μηδενικό! - Ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Ξεσπάσματα και ένα... μηδενικό! - Ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Με ξεσπάσματα αλλά και ένα μηδενικό το χθεσινό επεισόδιο (27/2) του MasterChef! Σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights της βραδιάς για να μην χάσετε τίποτα από τα όσα έγιναν χθες στο ριάλιτι μαγειρικής! Ποιος παίκτης πήρε "κουλούρα" από κριτή και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Για ακόμα μια φορά το MasterChef τα είχε ΌΛΑ! Εντάσεις αλά και ξεσπάσματα με παίκτρια να λέει συμπαίκτη της "μ@@κα"! Γιατί έγινε έξαλλη και ποιος θα βρεθεί στη δοκιμασία αποχώρησης, κινδυνεύοντας να μείνει εκτός του παιχνιδιού μαγειρικής του Star; Έχουμε και λέμε!

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef

Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που έχασε την δοκιμασία με αποτέλεσμα οι παίκτες της να πρέπει να «μονομαχήσουν» στις κουζίνες για την παραμονή τους.

Στη δοκιμασία ασυλίας οι παίκτες έπρεπε να φιλετάρουν λαβράκια. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε όλα τα στάδια για να πετύχουν ένα τέλειο φιλετάρισμα, αλλά ο Διονύσης Πρώιος δεν το έκανε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να είναι τελείως εκτός και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όταν ανέβηκε στον εξώστη έγινε έξαλλος και είπε σε συμπαίκτη του «Δεν σου μιλάω εσένα! Είσαι μαλ…ας; Θα σε χαστουκίσω! Ασχολιόσουν με την κάθε μια και δεν μου έλεγες εμένα, μαλ…α! Είσαι μαλ…ας! Θέλει να με διώξει, γι’ αυτό το κάνει, αλλά δεν θα τα καταφέρει».

Ο Ηρακλής από την επιλογή της ομάδας κέρδισε την πρώτη ασυλία ενώ τη δεύτερη κέρδισε ο Σταύρος. Αύριο θα διεξαχθεί η δοκιμασία για να βγουν οι υπόλοιποι δυο παίκτες προς αποχώρηση.

Highlight στο MasterChef το μηδενικό του κριτή - Ποιος το έβαλε και σε ποιόν;

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef. Κριτής την ώρα της βαθμολογίας έβαλε σε πιάτο ομάδας μηδέν και επικράτησε σοκ από όλους τους παίκτες. Ποιοι είναι οι ηττημένοι και ποιοι κέρδισαν την δοκιμασία;

Σε έναν χώρο, με ιδιαίτερη ιστορική σημασία, οι δυο ομάδες μπλε και κόκκινοι κατάφεραν να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους τρεις κριτές, ωστόσο μια από τις δυο ομάδες δεν τα κατάφερε και πήρε τους χαμηλότερους βαθμούς.

Η διαφορά ανάμεσα στις δυο βαθμολογίες ήταν απίστευτες, καθώς ένας κριτής έβαλε μηδέν. Η ομάδα λοιπόν που έχασε ήταν η μπλε, ενώ η κόκκινη θα απολαύσει το έπαθλο.

Και αφού είμαστε στο MasterChef δείτε και τα φαβορί για τον τελικό! Τι είπαν πρώην παίκτες;

Τι "μ@@κας είσαι εσύ" - Ξέσπασε παίκτρια του MasterChef

Ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef η Μαριάνα, αποκαλώντας συμπαίκτη της μ@λ@κ@ς. Έτσι, αποκάλεσε τον Σταύρο Βαρθαλίτη, με αφορμή στην απάντηση του, στο τι θα έκανε εάν έπρεπε να βγάλει ο ίδιος τον πρώτο προτεινόμενο. «Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;», είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης λοιπόν, είπε πως είναι ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαριάννα Πουλμεντή και εξήγησε ότι δεν θέλει να διώχνει δυνατούς μάγειρες, λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν τη θεωρεί δυνατή μαγείρισσα, κάτι που την νευρίασε.

«Το πιάνω off camera και του λέω ότι όταν εγώ σε πίεζα να μου δώσεις κάτι παραπάνω, ήθελες να κόβω πράγματα και να φέρνω πράγματα από πίσω, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα σου να έχεις κάποιον να ψηφίσεις. Αυτό, του λέω, δεν το θεωρώ αντρισμό. Θεωρώ ότι τον αντρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω εγώ τέσσερις φορές παραπάνω.

Και ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα, δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ ξέρω ότι είσαι καλός μάγειρας, έχω δοκιμάσει κάτι από σένα; Είχε κάνει ένα σπανακόρυζο στο σπίτι και είχε μέσα χώμα το σπανάκι. Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.