My style Rocks: Εκτός προγράμματος το Gala σήμερα! Tι συνέβη;

Η ανακοίνωση στο Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style Rocks: Εκτός προγράμματος το Gala σήμερα! Tι συνέβη;

Εκτός προγράμματος θα είναι από σήμερα και κάθε Παρασκευή το Gala του My Style Rocks. Τι συνέβη και δεν θα δούμε το παιχνίδι μόδας απόψε όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα; Η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του.

Εδώ και μέρες ακουγόταν πως τo Gala θα αλλάξει ημέρα και ώρα προβολής και όπως όλα δείχνουν πλέον είναι και γεγονός, καθώς δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Ο λόγος της μετακόμισης αυτής του Gala οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη την Παρασκευή το βράδυ και στα χαμηλά νούμερα που σημειώνει το παιχνίδι, όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει και εμείς.

Έτσι λοιπόν από σήμερα το βράδυ στη θέση του Gala θα βλέπουμε σε επανάληψη τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Στην υγειά μας ρε παιδιά.Μιας και μιλάμε για το My style rocks δείτε ποιας παίκτριας έκλεψαν το αυτοκίνητο

Δείτε και την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού:

Μιας και μιλάμε για το Gala του My Style Rocks δείτε τα Highlights του προηγούμενου μέχρι το νέο επεισόδιο

Όλα όσα έγιναν στο Gala του My Style Rocks μέσα από Highlights! Τα νεύρα, το ξέσπασμα της Κιάρα και η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! Αν το χάσατε χτες, δείτε τις καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο και όχι μόνο.

Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά βρέθηκε η Κιάρα στο My Style Rocks Gala και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της, και όχι με την καλή έννοια. Μέσα στη βδομάδα είχε γίνει γνωστό πως η ίδια ζήτησε την βοήθεια της μητέρας της για διάφορα looks της.

Γεγονός που προκάλεσε "ταραχή" μιας και αρκετοί την κατηγόρησαν ότι παίρνει έτοιμα outfits, κάτι που φυσικά εκείνη αρνήθηκε. Αυτό ωστόσο ήρθε στο φως και απόψε για ακόμα μια φορά, όταν η Χριστιάνα την κατηγόρησε ότι το look της ήταν «έτοιμο».

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Θεωρώ πως σε πήρανε και σε τοποθέτησαν σε ένα σύνολο», με την Κιάρα να απαντάει, «Ποιος με τοποθέτησε; Η μαμά μου; Ο στιλίστας;» Τότε η Χριστιάνα δεν απάντησε με την άποψή της να μην αλλάζει, μιας και πιστεύει πως ήταν άδικη η σημερινή βαθμολόγηση της Κιάρας.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είδατε σήμερα που βγήκαν τα μαχαίρια; Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού