Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκαλύπτει τι θα άλλαζε στη ζωή του και συγκινεί: "Το μόνο πράγμα που..."

Τι είναι αυτό;

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκαλύπτει τι θα άλλαζε στη ζωή του και συγκινεί:

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ποιο είναι το μόνο πράγμα που θα άλλαζε στη ζωή του αλλά και αυτό που είναι ευγνώμων που το έχει. Τι είπε ο τραγουδιστής;

αφορμή κυκλοφορεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου από τη Heaven Music "Το κομμένο μου τσιγάρο" σε επανεκτέλεση.
Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής και ο τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του και το πρώτο του συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε ως φοιτητής ιατρικής.

Αλλά δεν ξεχνάει όπως είπε ότι η τότε δισκογραφική του εταιρεία σεβάστηκε την επιθυμία του να βγάλει cd αφού πρώτα πάρει το πτυχίο του.

Όσον αφορά το τι θα άλλαζε στη ζωή του, ήταν απόλυτος ότι το μόνο που θα ήθελε να αλλάξει είναι ο χαμός του αδερφού της συζύγου του σε τροχαίο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην στήριξη της συζύγου του και ότι ζήτησε την άποψή της όταν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης του πρότεινε τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας.Μιας και μιλάμε για τον Γιώργο Τσαλίκη δείτε τι είπε πρόσφατα για την Άντζελα Δημητρίου

Ποια η δισκογραφία του Γιώργου Τσαλίκη και η ζωή που δεν θα άλλαζε

Ο Γιώργος Τσαλίκης γεννήθηκε στη Στυλίδα στις 25 Οκτωβρίου του 1975. Γονείς του ο Βασίλης και η Ευγενία. Έχει σπουδάσει ιατρική στην Ρουμανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1998.

Έχοντας στο πλευρό του τον Πάνο Φαλάρα κυκλοφορεί από τη Sony music, το πρώτο του single με τίτλο “Γενικώς”. Την ίδια στιγμή μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και ξεκινάει εμφανίσεις στο “Apollon Palace” στο πλάι του Αντώνη Ρέμου, της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Στέλιου Διονυσίου.

Η συνεργασία του με την Sony διάρκησε 2 χρόνια μιας και το 2000 εισχωρεί στο δυναμικό της Nitro music! Εκείνο το διάστημα βρισκότανε στον “Απόλλωνα” στο πλάι του Αντώνη Ρέμου και του Σάκη Ρουβά.

Τον Μάρτιο του 2001 κυκλοφορεί τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας του με τίτλο “Αν ήμουνα παλιόπαιδο” με παραγωγό τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε και στήριξε στο ξεκίνημα του, τον Πάνο Φαλάρα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το τραγούδι “Με χαλάει” γίνεται τεράστιο hit και η αναγνώριση του Γιώργου μεγάλη. Αποτέλεσμα αυτού, έξω από το Romeo που εμφανιζόταν τότε με την Έλλη Κοκκίνου να σχηματίζονται ουρές από κόσμο με το σύνθημα “Πάμε Τσαλίκη” να ηχεί χωρίς υπερβολή σε κάθε γωνιά της πόλης.

Τότε ήτανε η χρονιά που η αναγνωρισιμότητά του Γιώργου ήταν πλέον τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα το Romeo να είναι το μαγαζί που πέρασε όλη η Αθήνα. Την ίδια περίοδο συμμετέχει με πολύ μεγάλη επιτυχία στους “10 μικρούς Μήτσους” του Λάκη Λαζόπουλου με των κόσμο και τους κριτικούς να μένουν ενθουσιασμένοι από την συμμετοχή του Γιώργου. Το 2001 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του. Πρώτο γιατί στις 3 Δεκεμβρίου ο Γιώργος κρατάει επίσημα πλέον στα χέρια του τον πρώτο χρυσό δίσκο της καριέρας του και δεύτερο, την ίδια χρονιά κερδίζει τον τίτλο “Πρόσωπο της χρονιάς 2001″. Την επόμενη ακριβώς χρονιά, 16 Απριλίου 2002, στην απονομή των μουσικών βραβείων “ΑΡΙΩΝ″ που διοργάνωσε το MEGA, ο Γιώργος κερδίζει το βραβείο “Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής 2001″.

Την ίδια χρονιά ήρθε και η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Για σένα ξενυχτάω!”, που κυκλοφορεί από την Nitro music. Παραγωγός και αυτού του δίσκου ο Πάνος Φαλάρας.

Τα τραγούδια του παίζονται ασταμάτητα σε όλα τα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου και ο δίσκος γίνεται αυτόματα χρυσός. Την ίδια χρονιά ο Γιώργος φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού NITRO με την μαύρη γαζέλα του modeling Naomi Campbell. Το εξώφυλλο όπως ήταν αναμενόμενο, συζητήθηκε όσο κανένα άλλο. Την ίδια χρονιά παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα! Στη συνέχεια ξεκινά τις εμφανίσεις του στον “Απόλλωνα” με την Καίτη Γαρμπή όπου για 5 μήνες γνώρισε ώς πρώτο πλέον όνομα στις αθηναϊκές πίστες την αποθέωση απο τον κόσμο. Τα Χριστούγεννα του 2002 κυκλοφορεί το single Μια χαρά που γίνεται επιτυχία και το single χρυσό.

2003-2009

Η μια επιτυχία ακολουθεί την άλλη, μιας και τον Απρίλιο του 2003 κυκλοφορεί το cd-single “Θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου”, το όποίο γίνεται αμέσως πλατινένιο! Τον Σεπτέμβριο του 2003 ο Γιώργος γίνεται μπαμπάς! Γεννιέται ο μεγάλος του γιος, Βασίλης ενώ δυο μήνες αργότερα, Νοέμβριο δηλαδή κυκλοφορεί την Τρίτη του σε σειρά δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Έκανα τη νύχτα μέρα” που γίνετε και αυτή φυσικά χρυσή! Την ίδια περίοδο ξεκινάει τις εμφανίσεις του με τον Σάκη Ρουβά και τους ONE στο FEVER. Το καλοκαίρι του 2004 ήταν λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην Αθήνα. Οκτώβριο του 2004 κυκλοφορεί η τέταρτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Ο τέλειος άντρας”! Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί με την νέα του δισκογραφική εταιρία, Universal Music τον δίσκο του με τίτλο “Πυρετός”! Στις 8 Νοεμβρίου 2005 γεννιέται ο δεύτερος γιος του, ο Χάρης. 10 ημέρες αργότερα στις 18 Νοεμβρίου παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρυλικό μιούζικαλ ” Πυρετός το Σαββατόβραδο”. Η πρώτη φορά στα χρονικά που Έλληνας τραγουδιστής πρωταγωνιστεί σε μια τέτοιου είδους διεθνή υπερπαραγωγή. Το μιούζικαλ διαρκεί μέχρι και τις 21 Απριλίου και αποσπά εξαιρετικές κριτικές απο κοινό και κριτικούς. Το 2008 γεννιέται ο τρίτος του γιος, Άγγελος και κυκλοφορεί το επόμενο του άλμπουμ με τίτλο ”Ένοχα βράδια”. Το 2009 κυκλοφορεί το single ”Πάρα πολύ” που γίνετε αυτόματα αγαπητό στο κόσμο.

2010-2011

Το 2010, ο Γιώργος συνεργάζεται με τους Master Tempo στην τεράστια επιτυχία ”Τα περαστικά μου” που σε μικρό διάστημα τα ραδιόφωνα και τα νυχτερινά μαγαζιά παίρνουν φωτιά με το συγκεκριμένο τραγούδι με περισσότερο από 4.5 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube. Και όταν μια συνταγή πάει καλά δεν της αλλάζεις και εύκολα όπως λέμε, λίγους μήνες μετά έρχεται και το δεύτερο σε σειρά χτύπημα απο τους Master Tempo και το Γιώργο με το τραγούδι ”Πάρτο Απόφαση” που κάνει επίσης τεράστια επιτυχία. Το 2011 ο Γιώργος Τσαλίκης επιλέγει το Caramela για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα έχοντας μαζί του την Χρύσπα, τον Κυριάκο Κυανό και τον Σάκη Αρσενίου. Η επιτυχία του σχήματος από την πρώτη κιόλας χρονιά τεράστια με αποτέλεσμα το Caramela να γίνεται ο ναός της διασκέδασης στην Αθήνα μιας και ήτανε το μοναδικό μαγαζί στην Αθήνα που ήτανε ανοικτό 6 φορές την εβδομάδα. Την ίδια χρονιά ο Γιώργος κυκλοφορεί το επόμενο του singleμε τίτλο ‘Πανικός’ που ξεπερνάει τα 3.5 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube.

2012-2013

To 2012 o Γιώργος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Caramela με το ίδιο σχήμα, σε ένα κατάμεστο μαγαζί που λειτουργούσε ασταμάτητα από Τετάρτη έως και Κυριακή από Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2013. Παράλληλα αρχίζει την προετοιμασία για την δημιουργία του δίσκου με τίτλο ‘Στο Υπογράφω’ που γίνεται αυτόματα πλατινένιος. Ο δίσκος περιλαμβάνει την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού ‘Αστο’ μια διασκευή του γνωστού Βούλγαρου παραγωγού, Martin Biolchev για το τραγούδι που είχε γράψει στον μεγαλύτερο Star της Βουλγαρίας, Azis με τίτλο ‘Hop’. Το συγκεκριμένο τραγούδι ξεπερνά τα 4.5 εκατομμύρια κτυπήματα στο Youtube. Στον ίδιο δίσκο περιλαμβάνετε ακόμα μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Γιώργου, το τραγούδι ‘Κοίταξε με Φεύγω’ με περισσότερο απο 3 εκατομμύρια κτυπήματα. Το 2013 καταγράφεται ως η πιο επιτυχημένη χρονιά του Γιώργου τα τελευταία χρόνια αφού κυκλοφορεί μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες που καθηλώνουν τον Γιώργο στην κορυφή της Ελληνικής δισκογραφίας. Τραγούδια όπως το “Δεν σου κάνω τον Άγιο”, “Θα στα χώνω”, “Απαγορευμένο″, “Θέλεις πόλεμο” “Απαγορευμένο 2″ και ‘SOS’ κάνουν θραύση σε ραδιόφωνα και νυκτερινά μαγαζιά με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2013 ο Γιώργος να κάνει περισσότερο απο 70 εμφανίσεις σε 90 ημέρες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και το Cd-Single ‘Απαγορευμένο’’ που γίνεται αυτόματα πλατινένιος. 2013 Αυτήν την περίοδο συνεχίζει για 4 συνεχόμενη χρονιά στο Caramela ενώ βρίσκεται κλειδωμένος στο studio για την προετοιμασία του νέου του album που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014 με την νέα του δισκογραφική εταιρία, GABI MUSIC.