Το συγκλονιστικό αντίο της Χλόη Λιάσκου στον Κώστα Βουτσά: «Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ»

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το συγκλονιστικό αντίο της Χλόη Λιάσκου στον Κώστα Βουτσά:  «Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ»

Συγκλόνισε η Χλόη Λιάσκου με το αντίο της στον Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός είπε πως ήταν «ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισε ποτέ». Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες πια εμφανίσεις της αναφέρθηκε στον αγαπημένο της φίλο.

Η ηθοποιός μίλησε στο Dot. και αναφέρθηκε στον χαμό του Κώστα Βουτσά: “Αισθάνομαι αμήχανη, πολύ θλιμμένη για το γελαστό παιδί που έφυγε. Για την χαρά της ζωής” είπε.

“Λέω παιδί γιατί για τον κόσμο ήταν και θα είναι πάντα το παιδί που θα του χαρίζει με γενναιοδωρία το γέλιο και την χαρά. Ο Κώστας ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου. Πάντα μια μεγάλη αγκαλιά όταν συναντιόμασταν, πάντα θα ηχεί στα αυτιά μου το χαρακτηριστικό του γέλιο, και θα μου λείψει αυτός που με γέμιζε με κάθε τους παρουσία αισιοδοξία” πρόσθεσε.

“Αυτό που θα θυμάμαι πάντα είναι το γέλιο του, η χαρά του, η ενεργητικότητα του, η ατελείωτη κίνηση του. Ο Κώστας ήταν η αφορμή που ασχολήθηκα με τον κινηματογράφο. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο και σπούδαζα κλασικό χορό, αναζητούσε ένα κορίτσι για το Νόμο 4000 που θα γυριζόταν τότε” τόνισε. Δείτε και τα συγκλονιστικά λόγια της Μαρέβα Μητσοτάκη για τον Κώστα Βουτσά

“Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ θλιμμένη και δεν μπορώ να διαχειριστώ τις τόσες απουσίες από την οικογένεια που έζησα” κατέληξε.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές το "αντίο" του στον Κώστα Βουτσά

Ράγισε καρδιές το αντίο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Κώστα Βουτσά. Ο ηθοποιός έφυγε σήμερα από την ζωή και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του, στους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και στους θαυμαστές του που τον αγαπούσαν τόσα χρόνια.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από μάχη που έδινε για 19 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Αρκετοί άνθρωπο διάσημοι και μη θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν στα social media ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “ Ο χάρος δεν έχει χιούμορ. Πηρέ ένα μονάκριβο άνθρωπο μας. Γεια σου Κώστα μου.”, αποχαιρετώντας έτσι τον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό.Μιας και μιλάμε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο δείτε και ποιος τον φροντίζει μετά το πρόβλημα υγείας του

Δείτε την ανάρτηση του:

Ο χαρος δεν εχει χιουμορ.Πηρε ενα μονακριβο ανθρωπο μας.Γεια σου Κωστα μου.

Posted by Adreas Mikrutsikos on Wednesday, February 26, 2020