Εκτός Ελλάδος η Πάολα μετά το τέλος των εμφανίσεων της στη Θεσσαλονίκη

Που θα ταξιδέψει για συναυλία;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Ελλάδος η Πάολα μετά το τέλος των εμφανίσεων της στη Θεσσαλονίκη

Μετά το τέλος των εμφανίσεων της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου τραγουδούσε με τον Νίκο Κουρκούλη, η Πάολα θα βρεθεί εκτός Ελλάδος. Ο λόγος είναι μια συναυλία που θα πραγματοποιήσει τον Μάρτιο, για ακόμη μια φορά με κορυφαίο πρόσωπο.

Η τραγουδίστρια που βλέπει τεραστία επιτυχία στην ελληνική μουσική βιομηχανία αλλά και στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με τους θαμώνες να γεμίζουν τα μαγαζιά για να την ακούσουν, βλέπει λαμπρή καριέρα και στο εξωτερικό.

Όπως ανακοίνωσε η Πάολα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις αρχές Μαρτίου θα βρεθεί στο Ισραήλ όπου και θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία, έχοντας στο πλευρό της έναν επίσης επιτυχημένο τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9/3 και θα ανέβει πάνω στην σκηνή μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ωστόσο, συγκλονίζει η παράδοση της Πάολα στους συνεργάτες της, όπως και αυτό που τους δίνει εδώ και 7 συναπτά έτη. Πολύ στενός της άνθρωπος, το αποκάλυψε και μας συγκίνησε. Εξάλλου η τραγουδίστρια είναι αρκετά προσιτή με όσους την γνωρίζουν.

Λίγο πριν το τέλος των εμφανίσεων της η Πάολα έκανε χαμό στην πίστα

Μια ασύλληπτη φωτογραφία με την Πάολα βγήκε στο φως της δημοσιότητας! Της πέταξαν πανέρια και προσγειώθηκαν πάνω της ενώ το στιγμιότυπο αποτυπώνει τα δευτερόλεπτα πριν γίνει το όλο συμβάν. Φυσικά, έχει γίνει ήδη viral.

Οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας με το Νίκο Κουρκούλη ολοκληρώθηκαν μετά από ρεκόρ στην Θεσσαλονίκη. Το σχήμα πήγε ανέλπιστα καλά και μάλιστα η ίδια θα συνεχίσει με τον συνάδελφό της και στην Αθήνα. Ωστόσο στο closing night, έγινε το επικό.

Εκεί που πέταγαν άπειρα πανέρια πάνω στην Πάολα, τραβήχτηκε ένα φωτογραφικό κλικ με την στιγμή λίγο πριν πέσουν πάνω της. Όπως θα δείτε στο σχετικό post που εντοπίσαμε στο Instagram της, η ίδια τραγουδούσε αμέριμνη λίγο πριν της έρθουν κυριολεκτικά στο κεφάλι. Να θυμίσουμε εδώ την συγκινητική της πράξη απέναντι στους συνεργάτες της στο μαγαζί - Τι απίστευτο έκανε....

Ιδού η σχετική φωτογραφία: