YFSF: Ο Νικόλας Ραπτάκης τους τρέλανε όλους ως Σωτήρης Βολάνης! Μοναδική εμφάνιση!

Απολαυστικός!

YFSF: Ο Νικόλας Ραπτάκης τους τρέλανε όλους ως Σωτήρης Βολάνης! Μοναδική εμφάνιση!

Ο Νικόλας Ραπτάκης εμφανίστηκε ως Σωτήρης Βολάνης στο YSFS και τους τρέλανε όλους με αυτή την μοναδική του εμφάνιση. Ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό που βρισκόταν στο πλατό εκείνη την ώρα.

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να μιμηθεί τον Σώτη Βολάνη και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες. Ερμήνευσε το "Πόσο μου λείπει" σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Μάλιστα ο ίδιος άλλαξε και ενδυμασία πάνω στην σκηνή τουλάχιστον δυο φορές. Οι κριτές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους από αυτό που έβλεπαν πάνω στην σκηνή.

Μετά την ερμηνεία του άκουσε τα καλύτερα σχόλια και για την σκηνική του παρουσία αλλά και για το τραγούδι του. Μιας και μιλάμε για το YFSF δείτε για ποιο λόγο καθυστέρησε ο Αλέξης Γεωργούλης

Δείτε τον:

Πριν τον Σωτήρη Βολάνη η Κατερίνα Κακουράκη ξεσήκωσε το YFSF ως Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Κατερίνα Κακουράκη ξεσήκωσε ως "Αλίκη Βουγιουκλάκη" και τους διασκέδασε όλους στο YFSF. Μια απολαυστική ερμηνεία στον ρόλο της αξέχαστη ηθοποιού. Πραγματικά εντυπωσίασε με αυτή της την μεταμφίεση.

Η ηθοποιός κλήθηκε να ερμηνεύσει το "Λευτέρη, Λευτέρη" και να ξεσηκώσει το κοινό όπως στις παλιές καλές ελληνικές ταινίες.

Στο πλατό στήθηκαν τραπέζια και το σκηνικό θύμιζε ελληνική ταινία της Finos Films. Η Κατερίνα Κακουράκη ως Αλίκη Βουγιουκλάκη κατάφερε να διασκεδάσει τους πάντες.

Η ηθοποιός απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές για την εμφάνιση της, ενώ πήρε και δυνατό χειροκρότημα από το κοινό.

Δείτε την: