Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

YFSF: Ξεσήκωσε η Δανάη Λουκάκη από τις Άγριες Μέλισσες με την αποκαλυπτική της εμφάνιση!

Ποιους μιμήθηκε;

YFSF: Ξεσήκωσε η Δανάη Λουκάκη από τις Άγριες Μέλισσες με την αποκαλυπτική της εμφάνιση!
News 01.03.2020 23:45

Ξεσήκωσε η Δανάη Λουκάκη την σκηνή του YFSF ως Army of lovers. Η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες έκανε μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές για την προσπάθεια της.

Μετά την μίμηση της Λίτσας Διαμάντη στην πρεμιέρα αλλά και αυτήν της Άντζελας Δημητρίου την περασμένη εβδομάδα, σήμερα η Παγώνα από τις Άγριες μέλισσες, είχε μια αρκετά δύσκολη μίμηση.

Στο σημερινό Your Face Sounds Familiar η Δανάη έπρεπε να κάνει έναν άντρα που ντυμένος γυναίκα τραγουδάει το Crusified, δηλαδή τον τραγουδιστή του πασίγνωστου συγκροτήματος Army of Lovers.

Η ηθοποιός τα κατάφερε πολύ καλά και ξεσήκωσε τους πάντες με την εμφάνιση της. Μιας και μιλάμε για το YFSF δείτε και την συγκινητική αφιέρωση του Γιώργου Χρανιώτη στο παιδί του

Δείτε την εδώ:

Πριν την Δανάη Λουκάκη ο Νικόλας Ραπτάκης ξεσήκωσε το YFSF ως Σωτήρης Βολάνης

Ο Νικόλας Ραπτάκης εμφανίστηκε ως Σωτήρης Βολάνης στο YSFS και τους τρέλανε όλους με αυτή την μοναδική του εμφάνιση. Ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό που βρισκόταν στο πλατό εκείνη την ώρα.

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να μιμηθεί τον Σώτη Βολάνη και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες. Ερμήνευσε το "Πόσο μου λείπει" σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Μάλιστα ο ίδιος άλλαξε και ενδυμασία πάνω στην σκηνή τουλάχιστον δυο φορές. Οι κριτές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους από αυτό που έβλεπαν πάνω στην σκηνή.

Μετά την ερμηνεία του άκουσε τα καλύτερα σχόλια και για την σκηνική του παρουσία αλλά και για το τραγούδι του. Μιας και μιλάμε για το YFSF δείτε για ποιο λόγο καθυστέρησε ο Αλέξης Γεωργούλης

Δείτε τον:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Μπεκατώρου: Τα πιο ευχάριστα νέα ήρθαν με τα νούμερα! Ο ΑΝΤ1 "χτύπησε" κόκκινο!

Έκπληξη στο πλατό του Still Standing για την Μαρία Μπεκατώρου - Πόσο χρονών έγινε;

Share