Στη δημοσιότητα φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα από το νέο της βίντεο - Προκαλεί φρενίτιδα

Θα πάθετε πλάκα με την εμφάνιση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη δημοσιότητα φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα από το νέο της βίντεο - Προκαλεί φρενίτιδα

Γεγονός είναι το νέο βίντεο κλιπ που θα κυκλοφορήσει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αμερική. Μάλιστα, μια νέα φωτογραφία της ήρθε στην δημοσιότητα, η οποία προκαλεί φρενίτιδα και ήδη κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια η οποία θεωρείται η «βασίλισσα της Ευρώπης» μιας και μετά την Eurovision είδε τεράστια επιτυχία, πρόκειται να βγάλει ακόμη ένα τραγούδι που σίγουρα θα γίνει επιτυχία, αν σκεφτείς πως ήδη από την πρώτη της ανακοίνωση έχει δημιουργεί πανζουρλισμός στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο θα βγει επίσημα στο Youtube, το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που έχει τον τίλο «YAYO». Για ακόμη μια φορά η τραγουδίστρια πρόκειται να μας «τρελάνει» με τη μουσική της και το βίντεο κλίπ τη.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το βίντεο. Τα likes έπεσαν βροχή, όπως και τα σχόλια από τους ανυπόμονους fans της.

Επίσης, σαν «βόμβα» έσκασε το βίντεο που ετοίμαζε εδώ και πάρα πολύ και καιρό και όλοι περιμέναμε να δούμε. Ωστόσο, δεν είναι ολόκληρο, αλλά ένα μικρό απόσπασμα.

Πριν την φωτογραφία της για το νέο της βίντεο είχε βρεθεί στα Oscars με απίστευτο σύνολο

Η Ελένη Φουρέιρα πήγε στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τα βλέμματα σα μαγνήτης! Η φούστα με στρας που επέλεξε να φορέσει τις «έστειλε» όλες αδιάβαστες! Τα Όσκαρ φέτος ήταν ελληνική υπόθεση και η τραγουδίστρια πήρε άριστα με τα 1000!

Η ίδια, πήγε στο Oscar after party του Έλτον Τζον που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για το Χόλιγουντ. Η τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στο Λος Άντζελες και το βράδυ της Κυριακής έδωσε το... παρών μαζί με τον καλό της φίλο, Ελιάντ Κοέ, όπως σας γράψαμε και χτες.

Η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε για την βραδιά ένα look κατάλληλο για την περίσταση. Σετάκι με κεντημένο μπούστο όλο στρας και από κάτω μάξι φούστα. Οι διαφάνειες έδωσαν το απαραίτητο touch για το κόκκινο χαλί και βέβαια το σύνολο ήταν με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Από εμάς πήρε το υπερ-10άρι και σίγουρα τις πάτησε όλες κάτω με το σύνολο της. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: