Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου: Έκαναν απόδραση στην εξοχή! Ποιον ηθοποιό είχαν μαζί τους;

Δείτε τις αναρτήσεις τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου: Έκαναν απόδραση στην εξοχή! Ποιον ηθοποιό είχαν μαζί τους;

Η Δέσποινα Βανδή παρέα με την Μαρία Μπακοδήμου έκαναν απόδραση στην εξοχή! Που βρέθηκαν και ποιον γνωστό ηθοποιό είχαν μαζί τους στην παρεά τους; Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους, τότε πέρασαν σίγουρα υπέροχα.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 Of Us, βρέθηκαν στην εξοχή για μια μικρή απόδραση. Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε μαζί της και τα παιδιά της Μελίνα και Γιώργο.

Στην παρεά τους είχαν μαζί και τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Η παρέα ξέφυγε για λίγο από την Αθήνα και φαίνεται πως πέρασαν πολύ όμορφα όλοι μαζί στην εξοχή.

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο με την Μελίνα και τον Γιώργο όσο και με τους κολλητούς της. Μιας και μιλάμε για την Μαρία Μπακοδήμου και την Δέσποινα Βανή δείτε και το τρέιλερ του Just The 2 Of us που θα είναι κριτές

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λίγο πριν την Μαρία Μπακοδήμου και την εκδρομή στην εξοχή η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με μάσκα - Τι είχε συμβεί

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μάσκα. Τι συνέβη και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε έτσι στον προσωπικό της λογαριασμό; Η ίδια εξήγησε με ένα μήνυμα την επιλογή της καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της.

Τα μέτρα για την προστασία από το κορωνοϊό και την αποφυγή της εξάπλωσής του συνεχίζονται και όλοι πρέπει να τα τηρούν.

Έτσι έκανε και η Δέσποινα Βανδή που ταξίδεψε ως την Κύπρο και πήρε τα απαραίτητα μέτρα μπαίνοντας στο αεροπλάνο.

Φορώντας τη μάσκα στο πρόσωπό της, η αγαπημένη τραγουδίστρια έβγαλε μια selfie και την ανέβασε στο Instagram. Η ίδια βέβαια, ανέφερε: «Όχι ότι βοηθά ιδιαίτερα αλλά έτσι να..» και φυσικά να λάβει τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων. Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό δείτε και τα αποτελέσματα 153 ανθρώπων στην Ελλάδα! Πόσα ήταν θετικά

Δείτε την ανάρτηση της:

Δέσποινα Βανδή Instagram