Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έντυσαν την κόρη τους ροζ λαγουδάκι - Η μικρή είναι σκέτη «τρέλα»

Θ «τρελαθείτε» μόλις την δείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έντυσαν την κόρη τους ροζ λαγουδάκι - Η μικρή είναι σκέτη «τρέλα»

Μια σκέτη «τρέλα» είναι η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Μπορεί οι καρνιβαλικές παρελάσεις και οι εκδηλώσεις να ακυρώθηκαν, ωστόσο το ζευγάρι έκανε party στο σπίτι μόνο για την μικρή τους, την οποία έντυσαν ροζ λαγουδάκι.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγος της έχουν τεράστια αδυναμία στην κορούλα τους, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Είναι η κύρια προτεραιότητα τους και της κάνουν όλα τα χατίρια.

Η Ελένη Χατζίδου, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο γλυκιά τους φωτογραφία. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους.

Μάλιστα, η μικρή ήταν ντυμένη ροζ λαγουδάκι και «τρελαθήκαμε» με το χαμόγελο της.

Ωστόσο, δείτε και ποιο τραγούδι λέει το ζευγάρι στην κορούλα του για να την νανουρίσει. Θα «λιώσετε» με την αποκάλυψη τους.

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της ντυμένη σαν ροζ «κουφέτο»! Ίδια ο Ετεοκλής...

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου ντυμένη σαν ροζ «κουφέτο»! Ίδια ο Ετεοκλής η μικρή Μελίτα και θα σας πάρει το μυαλό!

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε εχτές την πιο γλυκιά φωτογραφία της κορούλα της! Όπως θα δείτε στην σχετική δημοσίευση, το κοριτσάκι είναι όλο ντυμένο σαν ροζ κουφετάκι.

Φοράει φούστα από τούλι, και κορδέλα με έναν διακοσμητικό φουντωτό φιόγκο! Μάλιστα στην εν λόγω φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε και κάποια χαρακτηριστικά της, από τα οποία συμπεραίνουμε ότι είναι ίδια ο Ετεοκλής Παύλου!

Δείτε την αλλά δείτε και μια ακόμα που αποδεικνύει ότι ο Ετεοκλής είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς: