Με πρώην συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά «πιάστηκε» η Ζέτα Μακρυπούλια - Γιατί έλειπε ο Χατζηγιάννης;

Έκανε χωριστά Καθαρά Δευτέρα το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πρώην συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά «πιάστηκε» η Ζέτα Μακρυπούλια - Γιατί έλειπε ο Χατζηγιάννης;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε Καθαρά Δευτέρα με πρώην συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά. Που «πιάστηκε» η ηθοποιός και γιατί έλειπε ο Χατζηγιάννης; Η φωτογραφία με τα ντοκουμέντα από τις χαλαρές βόλτες της παρουσιάστριας...

Η ίδια, πήγε μια μίνι εκδρομή με καλούς φίλους αλλά χωρίς το ταίρι της, μιας και ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου σε νυχτερινό κέντρο. Ωστόσο παρόλα αυτά, η Ζέτα Μακρυπούλια έκλεψε τις εντυπώσεις και με το λουκ της και με την παρέα της.

Μαζί της ήταν και ο Γιώργος Δάσκαλος, ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά με τον οποίο κάνει στενή παρέα. Άλλωστε και ο παρουσιαστής είναι πολύ φίλος με την Ζέτα και μάλιστα, αρκετές φορές βγαίνουν και όλη μαζί. Μπορεί λοιπόν να πέρασε την χτεσινή γιορτή χωρίς το ταίρι της, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δηλαδή, αλλά είχε δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα και κάπως... πέρασε η στεναχώρια. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια συνεργάτης Μουτσινά

Πού είχε εμφανιστεί όμως το ζευγάρι λίγες μέρες πριν και έκανε χαμό; Δείτε εδώ καρέ - καρέ τις φωτογραφίες

Τι είχε πει ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά για την φιλία του με την Ζέτα Μακρυπούλια

«Όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι, η Ζέτα είναι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος. Και το “όμορφος” δεν πηγαίνει μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά κυρίως στην καρδιά και την ψυχή. Γνωριστήκαμε το 2007, όταν έπαιζε τότε με τον κολλητό μου, τον Θανάση Αλευρά στην Μήδεια του Μποστ. Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως μαγειρεύει απίστευτα» είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.