Ο Σπύρος Γραμμένος αποκαλύπτει την αλήθεια για τους τσακωμούς του με τον Πάνο Μουζουράκη

Τι ήταν αυτό που τους "χώρισε';

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σπύρος Γραμμένος αποκαλύπτει την αλήθεια για τους τσακωμούς του με τον Πάνο Μουζουράκη

Ο Σπύρος Γραμμένος αποκαλύπτει την αλήθεια για τους τσακωμούς του με τον Πάνο Μουζουράκη και δεν διστάζει μάλιστα να τονίσει, τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να έρθουν στα "μαχαίρια".

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Μεσημέρι YES, δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων, για το πώς πήρε την απόφαση να φύγει από τα Γιάννενα και να έρθει στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως ο λόγος που είχαν τσακωθεί με τον Μουζουράκη ήταν γιατί ήθελε να του αλλάξει κούρεμα, όμως εκείνος επέμενε στο κλασσικό του στυλ. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε για τον τραγουδιστή αλλά και για την δικιά του προσωπική ζωή στο παρακάτω βίντεο.

Μιας και μιλάμε για τον τραγουδιστή ωστόσο, εσείς μάθατε για την νέα παρουσιάστρια του Mega που θα βρίσκεται στο νέο video clip του; Δεν θα πιστέψετε ποια είναι!

Πριν την αποκάλυψη του Σπύρου Γραμμένου για τους τσακωμούς με τον Πάνο Μουζουράκη, έγινε γνωστό και το τι άφησε ο τραγουδιστής μαζί με το νέο του single

Ο Πάνος Μουζουράκης κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το νέο του single που φέρνει άρωμα Bollywood, ενώ μαζί με αυτό έστειλε και ένα γράμμα, μια επιστολή καλύτερα για τον έρωτα!

Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και ο Πάνος Μουζουράκης θα μας κάνει να κλάψουμε. Διαβάστε την όμορφη επιστολή

"Έφτασε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, που θες δεν θες θα εορταστεί ο έρωτας. Τα μαγαζιά και οι δρόμοι θα γεμίσουν καρδούλες μπαλόνια, καρδιές σοκολατένιες, καρδιές σε τοίχους, μπλούζες, καρτ-ποστάλ. Ένας φόρος τιμής για τους ρομαντικούς που η μέρα αυτή δεν έχει διαφορά από τις άλλες του χρόνου. Μια ευκαιρία για όσους λησμόνησαν να ξεσκονίσουν το χτυποκάρδι. Μια δικαιολογία για τους ντροπαλούς να το μαρτυρήσουν. Ένα εμπορικό κόλπο για τα ζαχαροπλαστεία, τα ανθοπωλεία και τα κοσμηματοπωλεία, σύμφωνα με- τους ρεαλιστές.

Όπως και να έχει σου εύχομαι να σε ακουμπήσει με κάποιον τρόπο αυτή η μέρα. Γιατί ο έρωτας από μόνος του είναι γιορτή. Είτε υπάρχει ανταπόκριση, είτε όχι. Είτε έχει χαθεί μέσα στην ρουτίνα ή έχει μετουσιωθεί σε αγάπη, συνήθεια και βαρεμάρα. Είτε είναι κρυφός, παράνομος ή ανεκπλήρωτος... ο έρωτας είναι ζωή. Ο έρωτας είναι η ανάγκη να αναγνωριστούμε μέσα από τα μάτια του άλλου, να επιβεβαιώσουμε την αξία μας ή να θαφτούμε στην "αυτοπροβλήθη" ανεπάρκεια μας.

[/OEmbed]

Ο έρωτας είναι ένα ισχυρό ναρκωτικό. Αφού λοιπόν ο έρωτας ευοδώσει, στο πρώτο στάδιο του δεν χρειάζεσαι ούτε τροφή, ούτε ύπνο. Βρίσκεσαι σε μια μόνιμη κατάσταση ευφορίας και δοτικότητας. Είσαι έτοιμος να δώσεις την περιουσία, την ψυχή και την ζωή σου χωρίς καν να το σκέφτεσαι. Στη δεύτερη φάση, η επήρεια αρχίζει και εξασθενεί και κάνεις ότι έκανες απλά τώρα τα μετράς λίγο παραπάνω. Στην τρίτη φάση αρχίζεις και κρατάς λογαριασμό και στην τέταρτη απλά ζητάς τα ρέστα.

Η ανταπόκριση στον έρωτα σου από το άτομο που θαύμασες και ερωτεύτηκες, σε συνδυασμό με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου που αναδύθηκε μέσα από αυτήν την συναισθηματική κατάσταση, σε βοήθησε να ανεβάσεις τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης σου στον βαθμό που τώρα αμφισβητείς την δική της/του αξία και την ικανότητα του/της να αναγνωρίσει τη δικιά σου.

Εδώ λοιπόν καλείσαι να δεις το παιχνίδι που σου παίζει το εγώ σου, να αναγνωρίσεις την πραγματική αξία σου και τον ρόλο σου ώστε να ανεβείς σε ένα επίπεδο συνειδητότητας στο οποίο η αξία σου δεν θα μετριέται μέσα από τα μάτια και τη γνώμη των άλλων. Και αν το έχεις πετύχει αυτό, τότε μπράβο σου, γιατί εγώ ακόμα δεν τα έχω καταφέρει.

Kαι έτσι πέφτω στην λούμπα, δημιουργώντας παντού σχέσεις εξάρτησης στην αναζήτηση μιας συνεχούς αποδοχής. Όπως η δικιά μας σχέση. Που εγώ σου γράφω και σου τραγουδάω τραγούδια μέσα από την καρδιά μου γνωρίζοντας την αξία τους, αλλά περιμένω να αρέσουν και σε εσένα για να δικαιολογήσουν τον λόγο της ύπαρξης τους.

Μου αναθέσανε να γράψω ένα χαριτωμένο συνοδευτικό σημείωμα για τα δωράκια που σου στείλαμε και κατέληξα να γράφω μια έκθεση πάνω σε ένα θέμα που θέλει τόμους για να το αναλύσεις. Ελπίζω να μην περίμενες να λύσεις κάποιο σοβαρό ζήτημα γύρω από τον έρωτα διαβάζοντας τις σκόρπιες σκέψεις μου. Μιας και είμαι ανειδίκευτος πάνω στον έρωτα και την φιλοσοφία, μην πάρεις τα λόγια μου πολύ στα σοβαρά και θα σταματήσω να γράφω τώρα, για να μην σε κουράσω περισσότερο. Μπορεί να μην απαντήσαμε στην ερώτηση του έρωτα, αλλά αν ακολούθησες τις οδηγίες μου μέχρι εδώ, τουλάχιστον θα έχεις φάει, θα έχεις πιει και θα έχεις ακούσει το τραγούδι τρεις φορές μέχρι τώρα. Ελπίζω να σου άρεσε.

Ευχαριστώ πολύ αν διάβασες μέχρι εδώ" είναι το γράμμα του ανατρεπτικού καλλιτέχνη που στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Μαρία Σολωμού.