Εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη - Τι συνέβη;

Οι τελευταίες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη - Τι συνέβη;

Τι συνέβη με την κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη; Έσκασαν οι τελευταίες εξελίξεις, από ανάρτηση της καλής φίλης της, Ντόρας Δούμα. Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός των παλιών ελληνικών ταινιών, νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε κλινική.

Πριν μερικές μέρες, η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω ενός προβλήματος υγείας. Συνεχώς στο πλευρό της είχε την φίλη της, Ντόρα Δούμα. Όπως είχε αποκαλύψει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στις δύο γυναίκες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση χολής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Ντόρας Δούμα, η περιπέτεια της υγείας της η Μάρθα Καραγιάννη πήρε εξιτήριο το βράδυ της Τρίτης και έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έδωσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Μάρθα-Ντόρα» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάρθα Καραγιάννη υγεία νοσοκομείο

Η Μάρθα Καραγιάννη να σημειώσουμε πως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της "Κωστάκη" και συγκλόνισε με τα λόγια της.

Περισσότερες πληροφορίες για το χειρουργείο της Μάρθας Καραγιάννη

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται η Μάρθα Καραγιάννη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόκειται να μπει στο χειρουργείο. Η αγαπημένη ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πολύ καλός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέφερε τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μάρθα Καραγιάννη ετοιμάζεται να μπει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο, για αφαίρεση χολής. Η ηθοποιός βρίσκεται πολύ καλύτερη κατάσταση και σύντομα θα πάρει εξιτήριο για να γυρίσει σπίτι της.

«Δείξτε λίγη ανθρωπιά» έγραψε η Ντόρα Δούμα στον λογαριασμό της στο Facebook πριν από λίγες ώρες και ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη. Τι έχει συμβεί;