Στον Σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον Σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Τον σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ επισκέφτηκε ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, που πέρασε χρόνο με τα παιδιά, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτογραφίες μαζί τους!

Ο Νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται με την υποκριτική συμμετέχοντας στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Τατουάζ» και «Αν ήμουν πλούσιος» καθώς έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο του βιβλίο Καθηγητής θαλάσσιου Σκι και απόλυτα ευαισθητοποιημένος με θέματα που αφορούν τον συνάνθρωπο μας αφού πριν λίγο καιρό ίδρυσε σωματείο για κακοποιημένα παιδιά, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον Σύνδεσμο προστασίας για παιδιά και Αμέα.

Δείτε και τις φωτογραφίες

Γιώργος Αγγελόπουλος με παιδιά από Σύνδεσμό Προστασίας ΑμΕΑ

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο "Ντάνος" συνομίλησε με τα παιδιά και πήρε μέρος στα μαθήματα εικαστικών, αγγειοπλαστικής και δερματοτεχνίας. Δείτε ωστόσο και τι είπε ο νικητής του Survivor για το αν είναι έτοιμος να γίνει ο ίδιος πατέρας!

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που επισκέφτηκε τον Σύνδεσμο προστασίας παιδιών και ΑμΕΑ, πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στους Άγιους Ισιδώρους για προσκύνημα. Δείτε τις φωτογραφίες!

Το Φεβρουάριο ο νικητής του Survivor είχε βρεθεί στους Άγιους Ισίδωρους στον Λυκαβηττό για προσκύνημα. Μάλιστα βοήθησε και στο μοίρασμα άρτων και καφέδων στους χιλιάδες πιστούς, ενώ περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ανήμερα της γιορτής της μικρής εκκλησίας, βρέθηκε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ανάμεσα σε χιλιάδες πιστούς και περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό από το χέρι του πατέρα Δημήτριου.

Ντάνος προσκύνημα

Γιώργος Αγγελόπουλος Άγιοι Ισίδωροι