Η δημόσια έκκληση της Ελένης Χατζίδου - Το μακροσκελές κείμενο

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η δημόσια έκκληση της Ελένης Χατζίδου - Το μακροσκελές κείμενο

Μια δημόσια έκκληση έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε ένα μακροσκελές κείμενο και ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά θέματα και για το λόγο αυτό θέλησε να βοηθήσει κάποιους συνανθρώπους της, οι οποίοι παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφθηκαν.

Στα instastory της, έγραψε «Παρακαλώ, αν έχει δει οτιδήποτε επικοινωνήστε με την ομάδα alla_nt_allwn. Ο «κύριος» χτύπησε ζευγάρι που κινούταν με μηχανή και τους εγκατέλειψε. Βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και μάλιστα το παλικάρι στην εντατική».

Κάτω από το κείμενο της δημοσίευσε την ανάρτηση με τα στοιχεία του οδηγού που αναζητείται.

Ελένης Χατζίδου Instagram

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες πριν έκανε ακόμη μια ανάρτηση, αυτή την φορά όμως πιο τρυφερή. Απαθανάτισε τον μπαμπά της και την κορούλα της στην πιο γλυκιά στιγμή.

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία και η δημόσια έκκληση

Με μια φωτογραφία έκανε έκκληση η Ελένη Χατζίδου στο Instagram! Τι συνέβη; Η τραγουδίστρια η οποία διανύει περίπου τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, θέλησε την βοήθεια των followers της.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί μια οικογένεια για 5 αξιολάτρευτα γατάκια, τα οποία βρέθηκαν στο δρόμο και δεν βρέθηκε η μαμά τους.

Ελένη Χατζίδου Instagram