Η Ναταλία Γερμανού και όμως το είπε - Προκαλεί τους Έλληνες celebrities

Τι είναι αυτό που θέλει να δει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ναταλία Γερμανού και όμως το είπε - Προκαλεί τους Έλληνες celebrities

Και όμως η Ναταλία Γερμανού το είπε! Με πρόσφατη φάρσα που έγινε στο πλατό της Ellen DeGeneres, προκαλεί τους Έλληνες celebrities, ώστε να κάνουν και εκείνοι την δικιά τους κίνηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια του εξωτερικού και η εκπομπή της είναι γνωστή για τις φάρσες που κάνει κατά καιρούς στους διάσημους καλεσμένους της, με ακόμα και τους ίδιους να της ζητάνε να σταματήσει να τους "τρομάζει".

Πρόσφατα στο πλατό της είχε καλεσμένο τον David Beckham, όπου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι τα παιδιά τους λατρεύουν τον Justin Bieber και πως πριν γεννηθεί η Harper, ήθελαν να ονομάσουν το νέο μέλος της οικογένειάς του "Justin" ή "Justine". Τότε ήταν που εμφανίστηκε ο νεαρός τραγουδιστής από το κουτί δίπλα στον Beckham και τον άφησε με κομμένη ανάσα.

Όλο αυτό το περιστατικό, προκάλεσε εντύπωση στην Ναταλία Γερμανού, η οποία και σχολίασε στα social media, "Αγαπημένοι μου φίλοι celebrities ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες. Ο Justin Bieber δέχτηκε να εμφανιστεί σε σώου για 3 δευτερόλεπτα απλώς για να «τρομάξει» τον Becham, έτσι για πλάκα. Εκπλήξτε με ευχάριστα, γράφοντάς μου στα σχόλια, πόσοι θα κάνατε κάτι αντίστοιχο. Υ. Γ Όχι απαραίτητα στη δική μου εκπομπή".

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, η Ναταλία Γερμανού συγκίνησε με τα λόγια της για την οικογένεια Βουτσά και την απώλεια του μεγάλου ηθοποιού, «Ο βουβός σου πόνος Σάντρα Βουτσά ήταν μαχαιριά στην καρδιά μου». Δείτε αναλυτικά τι είπε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Πριν ωστόσο την πρόκληση στους Έλληνες celebrities, η Ναταλία Γερμανού ερωτήθηκε on air αν είναι σε σχέση! Τι απάντησε;

Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού την ρώτησε αν είναι σε σχέση on air και εκείνη απάντησε. Η παρουσιάστρια διπλωματικά, ξεκαθάρισε κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα. Είναι λοιπόν ερωτευμένη ή όχι τελικά;

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι η Ναταλία Γερμανού είναι ερωτευμένη και μάλιστα για χάρη του συντρόφου της αποφάσισε να μετακομίσει και να βρει νέο σπίτι και σε αυτό την βοηθάει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε στην εκπομπή της αν ισχύουν τα όσα διαβάζουμε για εκείνη.

Η ίδια αρχικά ξαφνιάστηκε και αρνήθηκε να απαντήσει, ωστόσο στην συνέχεια θέλησε να μιλήσει. Όπως είπε δεν ισχύει το γεγονός πως ψάχνει σπίτι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την βοηθάει. Μάλιστα είπε πως έχουν να μιλήσουν και δυο χρόνια.

Ωστόσο δεν αρνήθηκε πως έχει σχέση, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση αλλά είπε πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Να σημειώσουμε πως, η Ναταλία Γερμανού διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της και η ανακοίνωση του ALPHA το αποδεικνύει.