MasterChef: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δοκιμασία

Ποιοι τα κατάφεραν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δοκιμασία

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία στο MasterChef! Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία ήταν μία από τις πιο δύσκολες που έφεραν όλους τους παίκτες σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν η μπλε, που κέρδισε την κόκκινη ομάδα με σκορ 21-4. «Έχουμε μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Για την ακρίβεια η μία ομάδα έχει 21 βαθμούς και η άλλη ομάδα 4 βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το ότι δεν πανηγύρισαν τόσο, όσο περίμεναν πως θα κάνουν τα άτομα της κόκκινης ομάδας. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο.

Και μιας και μιλάμε για το σόου εσείς είδατε χτες το περιστατικό με την τρίχα; Αν όχι εμείς σας έχουμε όλα τα highligts που μπορεί να χάσατε!

Ωστόσο πριν την ανακοίνωση της ομάδας που κέρδισε στο MasterChef σήμερα, έξαλλοι έγιναν όλοι με την Ηλιάνα - Τι κατέγραψαν οι κάμερες;

Έξαλλοι όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας με την Ηλιάνα στο πλατό του MasterChef. Τι κατέγραψαν οι κάμερες και ποια τα σχόλια που δεν περίμενε κανείς τους; Τι "έπιασαν" οι κάμερες;

H ομαδική δοκιμασία χθες ανάμεσα στην Μπλε και την Κόκκινη ομάδα έκανε τους παίκτες να βγάλουν κυριολεκτικά τα μαχαίρια έξω και να προκαλέσουν πολλά σχόλια.

Η Ηλιάνα έκανε μόνο τα παράπονά της για την Ντέμη, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια της παραγγελίας που έπαιρναν από κάθε τραπέζι, η αντίπαλός της την μπέρδευε.

Τότε ήταν που η Ντέμη πως το μόνο που θέλησε να κάνει ήταν να την βοηθήσει να μην χάσει την παραγγελία της, με όλη την ομάδα της να την στηρίζει και να στρέφεται εναντίον της Ηλιάνας. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.