Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή της και τον ιδανικό σύντροφο

Τι συμβαίνει με την Όλγα Τρέμη;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή της και τον ιδανικό σύντροφο
News 07.03.2020 19:55
Από Youweekly Team

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή της, τον ιδανικό σύντροφο αλλά και την σχέση της με την Όλγα Τρέμη. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλα.

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική, χωρίς ενδοιασμούς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Είμαι φύσει απαισιόδοξη. Θεωρώ ότι λίγο πριν «κλείσω» τα 48 μπορώ να δω μια χρονιά που είχε τεράστια σκαμπανεβάσματα… Αυτή η χρονιά ήταν τόσο διαφορετική για εμένα. Έκανα διαφορετικά πράγματα.»

Για το συμβάν με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ, σχολίασε, «Μου συνέβη το χειρότερο πράγμα που έχω ζήσει στη ζωή μου. Εγώ με έχασα! Έχασα τον εαυτό μου. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά… Πήρα τεράστια έκταση όλο αυτό και δεν μπορώ να το ξεπεράσω ακόμα. Δεν έχω περάσει άλλη περίοδο που να έχω κλείσει τα παντζούρια, να έχω κάτσει μέσα στο σπίτι και να θεωρώ ότι θα μπορώ να με κοιτάξω ξανά στον καθρέφτη μόνο όταν απαντήσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που λένε και τέρατα, εύχονται θανάτους για εσένα και την οικογένειά σου…» .

Ενώ για την Όλγα Τρέμη ανέφερε, «Είχαμε χωρίσει με έναν δεσμό μου, με είχε αφήσει… Μιλάμε για 17 χρόνια πριν. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ. Δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας με την Όλγα Τρέμη. Δεν βρίσκω πολλούς άντρες που μπορώ να μην τους διαχειριστώ εγώ και να με διαχειριστούν εκείνη… Θέλω να βρω κάποιον που να τον νιώσω πιο ισχυρό από εμένα. Αντικειμενικά, επειδή είμαι ένας αρκετά χειριστικός άνθρωπος, θέλω κάποιον που να έχει γερά gudgs… Κάποιοι το έκαναν 100% και ελπίζω να το κάνει και κάποιος άλλος…» . Μιας και μιλάμε για την Κατερίνα Γκαγκάκη δείτε τι είχε πει τελευταία φορά για τις σχέσεις της και την επιθυμία για ένα παιδί!

Ωστόσο πριν μιλήσει για τον ιδανικό σύντροφο η Κατερίνα Γκαγκάκη, δείτε ακριβώς τι είχε συμβεί όταν έγινε γνωστό πως διεκδικούσε τον ίδιο άντρα με την Όλγα Τρέμη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, ότι διεκδικούσε τον ίδιο άντρα με την Όλγα Τρέμη και δεν φαντάζεστε ποια κέρδισε!

Με αφορμή μία συνέντευξη της Όλγας Τρέμη που προβλήθηκε στον αέρα, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για αυτό το περιστατικό.

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή η Κατερίνα η φίλη μου, ήταν τρόπον τινά, ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη, δηλαδή διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα», είπε ο παρουσιαστής.

Γκαγκάκη Τρέμη

Και τότε η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε: «Είναι γεγονός, οφείλω να το ομολογήσω, 15 χρόνια πριν. Πρέπει να πω ότι είναι ίσως η μόνη γυναίκα για την οποία έκλαψα πάρα πολύ όταν μου συνέβη αυτό, έπεσα πολύ στο πάτωμα και στεναχωρήθηκα. Σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια γυναίκα που κάνεις πίσω και λες όπα. Μιλάμε για το 2005, 15 χρόνια πριν. Κάποιες φορές θυμώνεις. Εκεί έκλαψα πάρα πολύ. Εκείνη κέρδισε. Βεβαίως και έχουμε βρεθεί έκτοτε, μιλήσαμε λίγο μετά. Αυτή η απογοήτευση με ώθησε να αλλάξω και επαγγελματικά».

Εντωμεταξύ ο άνθρωπος που την αντικατέστησε στον Δήμο Αθηναίων είναι αυτός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Πανικός με Γκαγκάκη - Παπανώτα για τα μάτια του Αλέξη Γεωργούλη! «Θα με αφήσεις να μιλήσω;»

My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Γκαγκάκη! "Μην με τρελαίνεται ρε παιδιά!"

Share