Η Μέγκι Ντρίο "ξεσπά" για το Paris Fashion Week

Τι είναι αυτό που την ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο "ξεσπά" για το Paris Fashion Week και τα όσα είδε να γράφονται σε social media, και όχι μόνο. Η ίδια πήρε μέρος στο fashion show και δίνει τέλος σε όλα όσα αναφέρθηκαν

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «Secret», η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει χωρίς ενδοιασμούς, για το τι την ενόχλησε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Συμμετείχα στο Paris Fashion Week με τη βοήθεια του Aris Miskov Cult Agency (VVV Group London). Αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες και ότι φτάνω στην κορύφωση της καριέρας μου. Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που έχω να κάνω στον χώρο της μόδας, αφού τώρα ξεκινάω».

«Κανένας δεν ασχολήθηκε με το ότι εγώ έκανα κάτι σημαντικό στο εξωτερικό όσον αφορά τη μόδα. Ενώ αν είχα πάει στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι και φιλιόμουν με κάποιον γκόμενο, θα ήμουν πρώτο θέμα στα sites. Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας και περίμενα πολύ πιο πολλή στήριξη από τα Μέσα γιατί εγώ τους στήριξα όταν ήθελαν μία συνέντευξή μου ή δήλωσή μου όταν είχα βγει από το reality μόδας». Δείτε αναλυτικά τι είχε ανακοινωθεί για την συμμετοχή της στο show που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Πριν το Paris Fashion Week και το "ξέσπασμα" η Μέγκι Ντρίο μίλησε και για τα δημοσιεύματα για τον κορωνοϊό

Οργισμένη είναι η ανάρτηση της Μέγκι Ντρίο με τα δημοσιεύματα για εκείνη και τον κορωνοϊό. Η ίδια έδωσε την δική της απάντηση αναφέροντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς είναι καλά στην υγεία της.

Η Μέγκι Ντρίο συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και έμεινε προληπτικά εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε, λόγω κορωνοϊού που είναι σε έξαρση.

Η Μέγκι είναι καλά, ωστόσο την ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου.

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας. Είμαι καλά στην υγεία μου, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους.

Όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα, είναι απαράδεκτο να γίνεται παιχνίδι εντυπώσεων και clickbait, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις για συκοφαντία» έγραψε στα Insta Stories της.. Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει και για το τι την οδήγησε στο να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Μέγκι Ντρίο