Η ευχή της Μελίνα Ασλανίδου προς όλες τις γυναίκες - Ποια η συμβουλή της;

Τα λόγια που συγκίνησαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ευχή της Μελίνα Ασλανίδου προς όλες τις γυναίκες - Ποια η συμβουλή της;

Σήμερα είναι η γιορτή της γυναίκας και η ευχή της Μελίνα Ασλανίδου προς όλες τις γυναίκες είναι μοναδική! Ποια η συμβουλή της για όλες εμάς; Η τραγουδίστρια κατάφερε να "ρίξει" το instagram.

Ως λάτρης των social media, και ως γυναίκα ήταν αναμενόμενο να δώσει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και δεν απογοήτευσε.

Συγκεκριμένα ανέφερε, "Χρόνια πολλά γυναικαρα... Μάνα, αδερφή, φιλη, ξαδέρφη.... Μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου χρέος σου... Να χαιρεσαι την κάθε σου στιγμή γιατί είσαι πολύτιμη".

Μάλιστα, μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια, σε περίπτωση που αγαπάς το στιλ της, δες εδώ και το μικροσκοπικό τσαντάκι της, κοστίζει πάνω από 2.000 ευρώ!

Η Μελίνα Ασλανίδου πριν την συμβουλή της προς τις γυναίκες σου δείχνει τον trendy τρόπο για να φορέσεις το τζιν σου - Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Η Μελίνα Ασλανίδου σου δείχνει τον trendy τρόπο για να φορέσεις το τζιν σου αυτήν την άνοιξη χωρίς κόπο. Εσύ θα το δοκιμάσεις ή θα περιμένεις να το κάνουν όλοι πριν από εσένα;

Η τραγουδίστρια είναι λάτρης της μόδας και δεν το κρύβει. Κάθε της εμφάνιση είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη και δεν παύει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ίδια πόζαρε χαμογελαστή φορώντας το αγαπημένο της τζιν με ένα εξαιρετικό άσπρο μπλουζάκι με λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα επέλεξε να τονίσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας λευκό ζιβάγκο, με φουσκωτά μανίκια, το οποίο και αποτελεί νούμερο 1 trend στο εξωτερικό.

Αν ακόμα φοβάσαι να δοκιμάσεις τα φουσκωτά μανίκια σταμάτα, μιας και είναι ότι πιο girly θα δεις αυτές τις μέρες. Είναι εδώ για να μείνει και έχει και έγκριση από την Μελίνα Ασλανίδου.