YFSF: Δεν θα πιστέψετε ποια παίκτρια έγινε... Χρήστος Μάστορας - Άφωνοι στο πλατό

Την αναγνωρίζετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Δεν θα πιστέψετε ποια παίκτρια έγινε... Χρήστος Μάστορας - Άφωνοι στο πλατό

Δεν θα πιστέψετε ποια παίκτρια του YFSF έγινε "ένα" με τον Χρήστο Μάστορα! Η ίδια όχι μόνο τραγούδησε και τους συνεπήρε, αλλά κατάφερε να δείξει και τον ρόλο της. Άφωνοι όλοι στο πλατό!

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου, που τα έδωσε όλα κυριολεκτικά στην σκηνή και κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο κοινό, όσο και κριτές. Μπορεί η φωνή της να μην ήταν τόσο βαριά, ωστόσο κατάφερε αυτό που έπρεπε.

Εσείς την ακούσατε; Τι λέτε έμοιαζε στον Χρήστο Μάστορα ή όχι; Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν επί σκηνής στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα, να πούμε πως σε ένα από τα επεισόδια του show, ο Ηλίας Μπογδάνος ντύθηκε Billie Eilish με την Χολιγουντιανή τραγουδίστρια να του στέλνει μήνυμα. Τι του έγραψε;

Πριν την εμφάνιση παίκτριας που έγινε Χρήστος Μάστορας και τους άφησε άφωνους στο πλατό, δείτε και την αγνώριστη η Ευρυδίκη - Η μεταμφίεση που τους "τρέλανε"

Αγνώριστη βγήκε η Ευρυδίκη στην σκηνή του YFSF! Η μεταμφίεση της συζητήθηκε όσο καμία άλλη προς το παρών και προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια. Τόσο οι κριτές, όσο και το κοινό "τρελάθηκαν".

Η τραγουδίστρια κατάφερε να μετατραπεί σε έφηβη γιαπωνέζα, τραγουδώντας Ιαπωνικό metal. Η Ευρυδίκη κυριολεκτικά τα έσπασε όλα στην σκηνή και αποθεώθηκε τόσο από κόσμο, όσο και από κριτική επιτροπή.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν έλειψε να κάνει την μετάφραση του τραγουδιού και επειδή ο τίτλος μίλαγε για σοκολάτα, έσπευσε να της την δώσει προκαλώντας γέλιο στον κόσμο. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο.

Πριν την αγνώριστη Ευρυδίκη και την μεταμφίεση που τους "τρέλανε" εσείς ακούσατε για τους παίκτες του Your Face Sounds Familiar που είναι ζευγάρι;

Άφωνοι έμειναν όλοι σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού, πως παίκτες του Your Face Sounds Familiar είναι ζευγάρι. Μάλιστα, το ζευγάρι το έχει επιβεβαιώσει στην δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή την ώρα της στήλης της με την παρουσιάστρια της εκπομπής να την ρωτά αν είναι σίγουρη για την είδηση και γι΄αυτά που λέει.

Η Νάνσυ Παραδεισανού, ξεκαθάρισε στον αέρα του Πρωινού ότι έχει μιλήσει με το ζευγάρι και η είδηση είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό οι δύο παίκτες στο Your Face Sounds Familiar και έχουν έρθει κοντά, πάρα πολύ κοντά είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου.