YFSF: O Λάμπης Λιβιεράτος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Δεν πήρε ούτε ανάσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: O Λάμπης Λιβιεράτος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Πανικός επικράτησε στο YFSF όταν βγήκε ο Λάμπης Λιβιεράτος! Δείτε τον όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, να ραπάρει αλλά FY χωρίς να παίρνει ανάσα. Ξεσηκώθηκαν όλοι με την εμφάνισή του.

Ραπάροντας το "Δεν με θέλουν", κατάφερε όχι μόνο να γίνει αγνώριστος, αλλά και να λάβει τα καλύτερα λόγια της βραδιάς μέχρι στιγμής. Ο ίδιος έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορεί να κάνει τα πάντα.

Αυτό απέδειξε για ακόμα μια φορά, προκαλώντας ταραχή στο κοινό που λατρεύει FY, λέγοντας πως ήταν αρκετά on point. Δείτε την εμφάνισή του αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

Μάλιστα, να πούμε πως σε ένα από τα επεισόδια του show, ο Ηλίας Μπογδάνος ντύθηκε Billie Eilish με την Χολιγουντιανή τραγουδίστρια να του στέλνει μήνυμα. Τι του έγραψε;

Πριν την εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου όπως δεν τον έχετε ξαναδεί στο YFSF δείτε την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Χαμός επικράτησε στο YFSF με την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη! Ο ίδιος δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά κατάφερε να κάνει τους πάντες να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Η εμφάνισή του προκάλεσε σχόλια που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος.

Σαν Μάρθα Καραγιάννη, ο ίδιος βγήκε και τραγούδησε με φουστανάκι και μπαλαρίνες, "Ο άντρας που θα παντρευτώ". Τόσο η γυναίκα του, όσο και το κοινό δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

Οι κριτές σχολίασαν την εμφάνισή του, με τον Δημήτρη Σταρόβα να κάνει ένσταση για το χρώμα του εσωρούχου του, που ήταν κόκκινο ενώ στην ταινία λέει πως ήταν μαύρο. Κάτι που δεν ισχύει ωστόσο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.