YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Ποιος τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Εντυπωσιακή ήταν ακόμα μια βραδιά του YFSF, με λαμπερές εμφανίσεις για την έναρξη του show και με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους. Ένας όμως κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας του show μεταμφιέσεων.

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Νικητής της βραδιάς ήταν η Ευρυδίκη, που μεταμφιέστηκε σε έφηβη γιαπωνέζα και κέρδισε τόσο τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες της, καθώς και το κοινό με την ερμηνεία της. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή της που συζητήθηκε!

Πριν μάθουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF δείτε και την Μαρία Ανδρούτσου ως The Cranberries που συγκλονίζει

Χαμός στο πλατό του YFSF με την Μαρία Ανδρούτσου ως The Cranberries! Η ηθοποιός συγκλονίζει τόσο με την ερμηνεία της, όσο και με την εμφάνισή της. Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η ολόχρυση εμφάνισή της μαγνήτισε τους πάντες πάνω της και η ίδια φαίνεται μάλιστα πόσο απόλαυσε την ερμηνεία του zombie, μιας και τα έδωσε όλα, τόσο, που κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στην φωνή της τραγουδίστριας που το ερμήνευσε αρχικά.

Οι κριτές τόνισαν πως κάνει την μία καλύτερη εμφάνιση μετά την άλλη και πως περιμένουν πως και πως κάθε βδομάδα για τις εμφανίσεις της. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Μάλιστα, να πούμε πως σε ένα από τα επεισόδια του show, ο Ηλίας Μπογδάνος ντύθηκε Billie Eilish με την Χολιγουντιανή τραγουδίστρια να του στέλνει μήνυμα. Τι του έγραψε;

Πριν την εμφάνιση της Μαρία Ανδρούτσου ως The Cranberries που συγκλονίζει στο YFSF δείτε την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Χαμός επικράτησε στο YFSF με την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη! Ο ίδιος δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά κατάφερε να κάνει τους πάντες να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Η εμφάνισή του προκάλεσε σχόλια που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος.

Σαν Μάρθα Καραγιάννη, ο ίδιος βγήκε και τραγούδησε με φουστανάκι και μπαλαρίνες, "Ο άντρας που θα παντρευτώ". Τόσο η γυναίκα του, όσο και το κοινό δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

Οι κριτές σχολίασαν την εμφάνισή του, με τον Δημήτρη Σταρόβα να κάνει ένσταση για το χρώμα του εσωρούχου του, που ήταν κόκκινο ενώ στην ταινία λέει πως ήταν μαύρο. Κάτι που δεν ισχύει ωστόσο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.