Η επική φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου με τον «κορωνο - υιό» της

Θα «λιώσετε»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η επική φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου με τον «κορωνο - υιό» της

Η Φωτεινή Αθερίδου έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της, καρπό του έρωτα της με το σύντροφο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία, επική θα λέγαμε με τον κορωνο - υιό της.

Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του και δεν σταματάν τα παιχνίδι και τις τρυφερές στιγμές.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, ποζάροντας στον καθρέφτη του υπνοδωματίου του σπιτιού της. Στο κεφάλι της είχε τον μπέμπη της και η τρυφερή μαμά πόζαρε όλο καμάρι και το γιο της,

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να «τρολάρει» το όνομα του ιού της με τον... κορωνοϊό, αφού φωτογραφήθηκε έχοντας τον υιό της στο κεφάλι της σαν κορώνα και έγραψε «κορωνο - υιός».

Φωτεινή Αθερίδου γιος

Ωστόσο, από την άλλη, η Φωτεινή Αθερίδου δηλώνει κουρασμένη χωρίς ενδοιασμούς και τα σχόλια στο Instagram "πέφτουν" βροχή! Τι είναι αυτό που την έχει εξαντλήσει;

Φωτεινή Αθερίδου: Ταΐζει τον υιό της και το Instagram "λιώνει" με την φωτογραφία

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι η πιο cool μαμά! Ανέβασε φωτογραφία στην οποία ταΐζει τον μπέμπη της και το Instagram για μία ακόμη φορά "λιώνει"! Μάλιστα τη φωτογραφία συνόδευσε και ένα μήνυμα το οποίο ήταν... όλο νόημα!

Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της μαζί με το νεογέννητο γιο της και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνα Μαγκλάρα.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός στόλισε αγκαλιά με τον μικρό της το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα στιγμιότυπο που επίσης μοιράστηκε μέσω Instagram!

«Η ζωή ένα μυστήριο , κι ο εαυτός μας ένα άλλο .. σε γενικές γραμμές: "ξχηργχησησβηχηρησοαξγσγηχξρβσηηδηρβσιγχησησηχησησηχηξοδηρηχιχωσξχξης"» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία και τα likes έπεσαν βροχή!