MasterChef: «Σπάει» την σιωπή της η σύζυγος της Ντέμης για τις απειλές που δέχεται

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: «Σπάει» την σιωπή της η σύζυγος της Ντέμης για τις απειλές που δέχεται

Για τις απειλές που δέχεται «έσπασε» την σιωπή της η, Άλκηστη, σύζυγος της Ντέμης που παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από το Masterchef. Η ίδια θέλησε να μιλήσει για την σύντροφο της, αλλά και τη ζωή της μετά την εντός τηλεόρασης αποκάλυψη για τη σχέσης τους.

Η Άλκηστη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την παίκτρια και σύζυγο της, την πορεία της στο MasterChef, καθώς και τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

«Μου λείπει πάρα πολύ, τη βλέπω να προχωράει και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Μιλάμε ελάχιστα στο τηλέφωνο. Την καμαρώνω. Η Ντέμης είναι υπέροχη και αντέχει πάρα πολύ στην πίεση. Τώρα βλέποντας το παιχνίδι καθημερινά, κάποια πράγματα που λέει παρεξηγούνται καμιά φορά. Γενικά είναι ένας άγγελος.

Η Ηλιάνα με πήρε τηλέφωνο το βράδυ που βγήκε και μου είπε πως λατρεύει την Ντέμη και ότι μέσα στο παιχνίδι ήταν οι καλύτερες φίλες, παρόλα αυτά που φαίνονται στις κάμερες. Με την Ντέμη δεν έχουμε κρυφτεί από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν το έχουμε κρατήσει κρυφό. Λαμβάνω αντιφατικά μηνύματα. Μερικά είναι πάρα πολύ θετικά και κάποια με πολύ μίσος για τον προσανατολισμό μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη απέχθεια μέχρι και για το μαγαζί μας, επειδή ακριβώς κάναμε αυτό το coming out» τόνισε η σύζυγος της Ντέμης.

Όσον αφορά τους φόβους για κορωνοϊό στο MasterChefl, τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κτασούλη;

Αν είδατε όσα είπε η σύζυγος της Ντέμη, δείτε και τα MasterChef Highlights - Τα κλάματα της Μαρλέν και η ατάκα - φωτιά του Κοντιζά

Όλα τα Highlights με το τι είδαμε χτες στο MasterChef! Τα κλάματα της Μαρλέν και η ατάκα - φωτιά του Κοντιζά που έκανε χαμό στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Αν δεν είδατε το επεισόδιο χτες, σας μαζέψαμε τις καλύτερες στιγμές για να μην μένετε πίσω.

"Λύγισε" η Μάρλεν! H παίκτρια του MasterChef έκλαψε μπροστά στην κάμερα και μίλησε ανοιχτά για το παράπονό της. Δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο αυτήν την κατάσταση. Τι ήταν αυτό που την στεναχώρησε τόσο;

O λόγος για τον Ηρακλή, που αποκάλυψε πως τα συνεχή του πειράγματα την ενοχλούν και την φέρνουν σε αρκετά δύσκολη θέση. Τότε η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε πως θέλει αυτή η κατάσταση να σταματήσει.

Χαρακτηριστικά είπε, «Σήμερα δεν γνωρίζω τι θα γίνει και πώς θα ψηφιστούμε. Εγώ θα ψηφίσω όχι μόνο με βάση τη χθεσινή δοκιμασία αλλά και με βάση το συναίσθημα γιατί έχει συμβεί κάτι που με στενοχωρεί πάρα πολύ».

«Ένας, τον οποίο θεωρώ φίλο μου, είναι φίλος μου, έχει έναν τρόπο να κάνει πλάκα που εμένα με ενοχλεί.
Και του λέω: "Εμένα με στενοχωρεί αυτό που κάνεις", ο Ηρακλής! Η πλάκα του είναι κοροϊδευτική και αφορά τη μαγειρική».

Μιας και μιλάμε για το σόου, εσείς ακούσατε που η Σπυριδούλα έγινε εξοργισμένη; Η απίστευτη ανάρτηση για την Ηλιάνα που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

MasterChef: Αυτοί ήταν οι παίκτες προς αποχώρηση

Το MasterChef ξεκίνησε δυναμικά και αυτοί ήταν οι παίκτες προς αποχώρηση στο επεισόδιο. Οι προτεινόμενοι, θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι όχι μόνο με τους συμπαίκτες τους, αλλά και με τους εαυτούς τους.

Οι εντάσεις παραμένουν στο παιχνίδι, μιας και οι παίκτες πρέπει να αγωνιστούν σκληρά απόψε για να καταφέρουν να βγάλουν το καλύτερο πιάτο, ώστε να παραμείνουν.

Πρώτος υποψήφιος ήταν ο Σταύρος, ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ο οποίος ζήτησε από μόνος του να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με τον Δημοσθένη και την Ηλιάνα, μιας και πήραν τους περισσότερους ψήφους.

Μιας και μιλάμε για το MasterChef εσείς ακούσατε τον Πάνο Ιωαννίδη που αποκάλυψε ποιος κριτής είναι "το εύκολο παιδί της στυλίστριας"; Τα αποκάλυψε όλα!

MasterChef: Η κίνηση του Σταύρου που τους "πάγωσε" όλους

Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η κίνηση του Σταύρου που τους "πάγωσε" όλους στο πλατό του MasterChef! Ο ίδιος κατάφερε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Δύσκολες οι ώρες για τους παίκτες απόψε!

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που έχασε στην ομαδική δοκιμασία, και έτσι ο αρχηγός της ομάδας, ο Σταύρος κλήθηκε να επιλέξει ποιος θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης.

Εκείνος θεώρησε πως το σωστό θα ήταν να προτείνει τον εαυτό του και να αναλάβει την ευθύνη, ωστόσο απόψε δήλωσε πως σκέφτηκε να μην μαγειρέψει με αποτέλεσμα να ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

MasterChef: Η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά που τους "κούφανε"

Δεν θα πιστέψετε την ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά που τους "κούφανε" όλους στο MasterChef. Ο κριτής δεν άντεξε και την είπε στον Σταυρή. Τι ήταν ωστόσο αυτό που τον εκνεύρισε και τον έφερε σε αυτό το σημείο;

Ο Σταύρος Γεωργίου πήρε την πρωτοβουλία να μπει από τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση και υποστήριξε τον λόγο που το έκανε. Τότε ήταν που ο κριτής αναγκάστηκε με την συμπεριφορά του να του πει την γνώμη του.

Ο παίκτης είπε, “Σεφ, ότι και να πω τώρα δεν έχει σημασία. Απλά δεν θεωρώ δίκαιο να φύγει κάποιο από τα παιδιά γιατί δεν έχω βρει κάτι που να πήγε λάθος. Πριν αν ξεκινήσει η δοκιμασία, μας είχατε πει για επαγγελματισμό και πειθαρχία. Νομίζω πως αυτό ήταν το μόνο σίγουρο που είχαμε κάνει, αν εξαιρέσουμε το μενού και αυτό που είχαν φάει οι καλεσμένοι που είναι το αποτέλεσμα. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα παιδιά, με κάθε σεβασμό προς τον Γιάννη, απλά και εσείς που ήρθατε στην κουζίνα, νομίζω ότι είχατε καταλάβει ότι εμείς ήμασταν πολύ πιο οργανωμένοι”.

Πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς ή πιστεύεις ότι έχεις φτάσει ταβάνι;” ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς τον Κύπριο που απάντησε πως “για να βρίσκομαι εδώ εννοείται πως πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ”.

- Άρα ποιος είναι ο τρόπος για να βελτιωθείς; Να τα παρατήσεις;

- Όχι!

- Ή να ακυρώσουμε 25 ψήφους των πολύ σπουδαίων καλεσμένων που είχαμε;

- Μα δεν είπα κάτι για αυτό. Έχω μιλήσει για πειθαρχία και επαγγελματισμό γιατί ήταν το ζητούμενο μας.

- Το ζητούμενο, ναι, από εκεί ξεκινάμε αλλά καταλήγουμε στα νόστημα πιάτα. Στη γεύση…

- Εννοείται! Χάσαμε από αυτό.

- Γιατί;

- Κάτι δεν κάναμε σωστά.

- Μάλλον κάποιοι άλλοι έκαναν κάτι καλύτερα, πιο σωστά!

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Δοκιμασία αποχώρησης σήμερα στο MasterChef και ένας είναι ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και επέστρεψε νωρίς στο σπίτι του. Ποιος είναι αυτός που δυστυχώς έβγαλε το χειρότερο πιάτο με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου;

O διαγωνισμός από την αρχή έχει δείξει πως είναι μόνο για εκείνους, που διαθέτουν γερά στομάχια αλλά και θέληση. Μετά από ευτράπελα στο πλατό ένας ήταν αυτός που δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πει αντίο στο όνειρο.

Οι τρεις υποψήφιοι, η Ηλιάνα, ο Δημοσθένης, και ο Σταύρος, έπρεπε να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, κάτι που κατάφεραν να κάνουν οι 2 από τους 3, μιας και η Ηλιάνα δεν τα κατάφερε.

Όπως τόνισαν οι κριτές, η ίδια είχε κάνει πολλά λάθη στο πιάτο της, κάτι που το γνώριζε και η ίδια, ενώ στην συνέντευξη μετά δήλωσε πως ένιωσε ένα βάρος να φεύγει από πάνω της.