Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη ατάκα της στην Μαντώ Γαστεράτου - Γιατί δεν την πλησίασε;

Επέστρεψε η συνεργάτιδα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη ατάκα της στην Μαντώ Γαστεράτου - Γιατί δεν την πλησίασε;

Η Μαντώ Γαστεράτου επέστρεψε και η Ελένη Μενεγάκη της πέταξε μια απίστευτη ατάκα. Για ποιο λόγο δεν πλησίασε την συνεργάτιδα της που βρέθηκε μετά από καιρό και πάλι στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha;

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τη συνεργάτιδά της εγκάρδια, χωρίς ωστόσο να την αγκαλιάσει, καθώς όπως είπε έχει μωράκι στο σπίτι.

«Δε σε φιλάω, δε σε αγκαλιάζω και η γνώμη μου είναι αυτή, καλύτερα απέφευγε τις αγκαλιές, επειδή έχεις μωράκι στο σπίτι. Σου δείχνουμε την αγάπη και τη χαρά μας μέσα από τα μάτια μας. Δε σε πλησιάζουμε και μη μας αφήνεις να σε πλησιάζουμε» είπε η Ελένη Μενεγάκη.Μιας και μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη δείτε και για πιο λόγο έμεινε "κάγκελο" στην εκπομπή και ανέφερε πως «θα τους γράφουν παντού για χρόνια».

Η Ελένη Μενεγάκη έπαθε σοκ με την αλλαγή της Μαντώς Γαστεράτου λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη είδε στην συνεργάτιδα της σε σύνδεση και έπαθε πλάκα, καθώς ήταν πιο αδύνατη από ποτέ. H ίδια λείπει εδώ και μερικούς μήνες από το πλατό, ωστόσο θα επιστρέψει και πάλι πολύ σύντομα κοντά τους.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου, που η παρουσιάστρια την είδε μετά από περίπου δυο μήνες και έπαθε πλάκα με το πόσο αδυνατισμένη και ανανεωμένη είναι.

Η συνεργάτιδά της γέννησε στις 6 Ιανουαρίου το πρώτο της παιδί, ωστόσο έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πιο κούκλα απο ποτέ.

Μόλις η εκπομπή συνδέθηκε απευθείας με την παρουσιάστρια, η Ελένη είπε: «Τι λες τώρα; Τι λες τώρα; Μας κομπλάρεις πρωί πρωί! Κούκλα! Λαμπερή! Σέξι μάμα»!

«Καλέ μου άρεσε που γκρίνιαζες ότι δεν κοιμάσαι και έχεις μαύρους κύκλους που είναι οι μαύροι κύκλοι» τόνισε.
Η ίδια είναι όντως μια κούκλα και η μητρότητα της πάει πολύ.

Μαντώ Γαστεράτου - Ελένη