Εκτός Open o Ηλίας Γκότσης - Όσα ανέφεραν Σταματόπουλος - Ζαρίφη

Τι είπαν οι παρουσιαστές;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Open o Ηλίας Γκότσης -  Όσα ανέφεραν Σταματόπουλος - Ζαρίφη

Εκτός Open βρέθηκε o Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος αναφέρθηκαν στον πρώην συνεργάτη τους. Η εκπομπή αλλάζει περιεχόμενο και μίλησαν για τις αλλαγές που έρχονται.

“Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον Ηλία Γκότση που ήταν μαζί μας μέχρι προχθές” είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

“Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί με τον Ηλία περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί. Ένα εξαιρετικό παιδί, ένας δικός μας Survivor και… Λιάκο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Στέλνουμε τα φιλιά μας” συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.
Αμέσως μετά, οι δύο παρουσιαστές του Μεσημέρι Yes υποδέχτηκαν Τον Δημήτρη Μάρκο.

“Σας γνωρίζω πολλά χρόνια, ξεκινήσαμε μαζί σε κάποιες δικές μου εκπομπές, εξελιχθήκατε, σας παρακολουθούσα από την τηλεόραση και τώρα είμαστε εδώ για να τα σχολιάσουμε παρέα” πρόσθεσε, ο Δημήτρης Μάρκος. Δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Γκότσης για την αποχώρηση του

Open tv: Εκτός από τον Ηλία Γκότση και άλλη αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι! Έφυγε πρόσωπο «κλειδί» για το Κόκκινο Ποτάμι!

Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι Open tv μόλις έγινε γνωστή! Φεύγει πρόσωπο «κλειδί» για το Κόκκινο Ποτάμι και έχουμε τις λεπτομέρειες, όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Real Life.

Σύμφωνα με τη Real Life, σειρά να παραιτηθεί από το κανάλι της Παιανίας και να μετακινηθεί στο κανάλι της Motor Oil, πήρε η μέχρι πρότινος υπεύθυνη μυθοπλασίας του Open, Ευγενία Μαυρίδου, η οποία «έτρεχε» το «Κόκκινο ποτάμι».

Η Ευ. Μαυρίδου, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετακινήθηκε ήδη στον Alpha, όπου ανέλαβε επιτελικό ρόλο στο τμήμα των σειρών μυθοπλασίας. Μετά την εξαγορά του από τη Motor Oil, ο Alpha προχώρησε μέσα σε έναν μήνα σε συνολικά τρεις προσθήκες στελεχών, ενισχύοντας τον τομέα του προγράμματος.

Η απώλειά της αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη καθώς το «Κόκκινο ποτάμι» είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν στην ελληνική τηλεόραση.

TAGS