Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Στο χειρουργείο η παρουσιάστρια του Star! Τι συνέβη;

Θα μείνει λίγο εκτός τηλεόρασης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Στο χειρουργείο η παρουσιάστρια του Star! Τι συνέβη;

Στο χειρουργείο βρέθηκε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, παρουσιάστρια του Star! Τι συνέβη; Η ίδια θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για λίγο χρονικό διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο λόγος είναι μια μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram υποβλήθηκε σε μια επέμβαση απόφραξης στο δακρυικό πόρο και αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της την Πέμπτη.

«Θα τα πούμε ξανά τηλεοπτικά την Πέμπτη καθώς τρέχει το σοβαρό θέμα του Υπουργείου μου με τον κορωνοιό. Επειδή με ρωτάτε στο instagram, έκανα μια επέμβαση απόφραξης στο δακρυικό πόρο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», έγραψε στην ανάρτησή της. Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί και η Μίνα Αρναούτη στο νοσοκομείο. Τι είχε συμβεί;

Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Εκτός από το χειρουργείο της Κατερίνα Παπακωστοπούλου πριν λίγο καιρό στο νοσοκομείο είχε βρεθεί και ο Γιάννης Σπαλιάρας

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το κρεβάτι με τον ορό στο χέρι του.

Στο Ιράν βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το μοντέλο και ηθοποιός, όπου πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά του Netflix όπου υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην χώρα φαίνεται πως είχε μια περιπέτεια στην υγεία του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο με τον ορό στο χέρι, χωρίς να αποκαλύπτει τι συνέβη.

Νοσοκομείο

Γιάννης Σπαλιάρας στο νοσοκομείο

Σπαλιάρας Netflix

Ιράν σειρά

Πριν λίγες ημέρες έσκασε η είδηση πως οι περιπέτειες για τον ίδιο δεν έχουν τελειώσει. Στα δικαστήρια ο ηθοποιός! Ποιος τον μηνύει και γιατί;

TAGS