Θεοδώρα Βουτσά: H συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της και το δυνατό μήνυμα!

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεοδώρα Βουτσά: H συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της και το δυνατό μήνυμα!

Μια συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της ανέβασε η Θεοδώρα Βουτσά και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της, Κώστα. Τι έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στο Instagram;

Η ίδια περνάει δύσκολες στιγμές και κοντά της δεν είναι άλλος από τον σύζυγο και την κόρη της, Ηλέκτρα – Κωνσταντίνα που σήμερα είναι δυο ετών.

Το απόγευμα της Δευτέρας η ηθοποιός έκανε μια συγκηνιτική αλλά και πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε και μια συγκινητική φωτογραφία που ήρθε στο φως μετά και τον θάνατο του ηθοποιού. Ένα τριαντάφυλλο στο Αστέρι του!

Η ίδια δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία η οποία όπως αποκαλύπτει είναι η πρώτη φωτογραφία της κόρης της.

«Η πρωτη φωτογραφία της #ElektraKonstantina να θυμίσει ότι μετά απο μεγάλο πόνο έρχεται μεγάλη χαρά...» έγραψε και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

Λίγο πριν την φωτογραφία με την κόρη της η Θεοδώρα Βουτσά είχε στείλει δημόσιο ευχαριστώ - "Για τον μπαμπά, για τον Κώστα..."

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook η Θεοδώρα Βουτσά έστειλε ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όσους - όπως είπε - συμμετείχαν στον πένθος της οικογένειας για την απώλεια του πατέρα της, Κώστα Βουτσά!

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε πριν λίγο καιρό από την ζωή με τις κόρες του να έχουν κάνει πολλές συγκινητικές αναρτήσεις όλο αυτό το διάστημα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε τα μηνύματα για τον χαμό του ήρθαν από πολλά διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, αλλά και από τον απλό κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τι ταινίες του.

Σε αυτά τα μηνύματα, αλλά και στη αγάπη που δέχτηκε η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού φαίνεται πως θέλησε, μέσα από τη ανάρτησή της, να απαντήσει η Θεοδώρα Βουτσά. Το κείμενο της συγκινητικό! Μάλιστα η κόρη του μεγάλου ηθοποιού έκανε και μια ανακοίνωση για την κηδεία του πατέρα της, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια δεν επιθυμεί την Δημόσια Δαπάνη. όπως έγραψε επιθυμία τους είναι αν δοθεί το ποσό σε κάποιον που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη.