Η Μελίνα Ασλανίδου δέχτηκε μια αγκαλιά γεμάτη τριαντάφυλλα - Ποιος της τα έστειλε;

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μελίνα Ασλανίδου δέχτηκε μια αγκαλιά γεμάτη τριαντάφυλλα - Ποιος της τα έστειλε;

Μια αγκαλιά γεμάτη κόκκινα εντυπωσιακά τριαντάφυλλα δέχτηκε η Μελίνα Ασλανίδου και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως συγκινήθηκε από αυτή την τρυφερή κίνηση.

Όπως όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα τριαντάφυλλα, έτσι και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία πόζαρε έχοντας στην αγκαλιά της το μπουκέτο. Μάλιστα, δημοσίευσε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν αποκάλυψε στην λεζάντα της ανάρτησης της ποιος της τα έστειλε παρά μόνο έβαλε πολλές φατσούλες και emoji. Τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή, κάτω από την φωτογραφία της.

Να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου, διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή της. Στα επαγγελματικά της, μετά την επιτυχία που είχε στο Hotel Ερμού μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, πλέον εμφανίζονται στην Θεσσαλονίκη. Ενώ, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφο της, Βασίλη Μουντάκη.

Μάλιστα, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε νυχτερινή τους έξοδο και έχουμε με τα χάδια και τα φιλιά τους σε κοινή θέα.

Πριν την φωτογραφία με την αγκαλιά της γεμάτη τριαντάφυλλα έστειλε ευχή ηΜελίνα Ασλανίδου προς όλες τις γυναίκες

Σήμερα είναι η γιορτή της γυναίκας και η ευχή της Μελίνα Ασλανίδου προς όλες τις γυναίκες είναι μοναδική! Ποια η συμβουλή της για όλες εμάς; Η τραγουδίστρια κατάφερε να "ρίξει" το instagram.

Ως λάτρης των social media, και ως γυναίκα ήταν αναμενόμενο να δώσει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και δεν απογοήτευσε.

Συγκεκριμένα ανέφερε, "Χρόνια πολλά γυναικαρα... Μάνα, αδερφή, φιλη, ξαδέρφη.... Μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου χρέος σου... Να χαιρεσαι την κάθε σου στιγμή γιατί είσαι πολύτιμη".

Μάλιστα, μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια, σε περίπτωση που αγαπάς το στιλ της, δες εδώ και το μικροσκοπικό τσαντάκι της, κοστίζει πάνω από 2.000 ευρώ!