Έβαλε «φωτιά» στην πίστα η Πάολα - Ανέβηκαν όλοι πάνω και την «πλημμύρισαν»

Το κόκκινο σύνολο της τους τρέλανε όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλε «φωτιά» στην πίστα η Πάολα - Ανέβηκαν όλοι πάνω και την «πλημμύρισαν»

Μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας είναι η Πάολα. Σε κάθε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται βάζει «φωτιά» με τις εμφανίσεις της. Σε μια από αυτές, «πλημμύρισαν» την πίστα οι θαμώνες οι οποίοι ανέβηκαν όλοι πάνω για να χορέψουν.

Η τραγουδίστρια όταν εμφανιζόταν στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, κάθε Σαββατοκύριακο τους αναστάτωνε όλους και προκαλούσε χαμό με τα τραγούδια της και τις χορευτικές της ικανότητες.

Αν μπείτε στις φωτογραφίες που την έχουν κάνει tag οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram θα δείτε πολλές φωτογραφίες αλλά και βίντεο από εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν.

Σε μια από αυτές fan account της Πάολα, μοιράστηκε μια φωτογραφία από εμφάνιση της, που είχε βάλει «φωτιά» στην πίστα με το κόκκινο σύνολο της αλλά και τους θαμώνες που είχαν ανέβει πάνω και την είχαν «πλημμυρίσει» για να χορέψουν.

Να σημειώσουμε πως η Πάολα επιστρέφει στις Αθηναϊκές πίστες. Σε ποιο νυχτερινό κέντρο θα την απολαμβάνουμε σε λίγο καιρό;

Πάολα: Ανέβηκε στην πίστα και έκανε χαμό - «Φωτιά» τα πανέρια με τα λουλούδια

Η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν στην Θεσσαλονίκη, έκανε χαμό με τα τραγούδια της και τους χορούς της. Αποτέλεσμα... οι θαμώνες του κέντρο να ρίχνουν όλο πανέρια με λουλούδια στην σκηνή με τις κοπέλες που τα κρατούσαν να έχουν πάρει «φωτιά».

Η τραγουδίστρια και στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλης της Ελλάδος, προκάλεσε πανικό. Οι εμφανίσεις της με τον Νίκο Κουρκούλη ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα το σχήμα πήγε ανέλπιστα καλά και η ίδια θα συνεχίσει με τον συνάδελφό της και στην Αθήνα.

Σε ένα βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα, είδαμε την Πάολα να «λούζεται» με τα άπειρα λουλούδια που πέταγαν πάνω της με τα πανέρια, οι κοπέλες του νυχτερινού κέντρου. Τραγουδούσε στους θαμώνες και όταν πήγε στη μέση της πίστας της τα πέταξαν όλα και έγινε χαμός.

Να πούμε μάλιστα, πως μετά το τέλος των εμφανίσεων της θα βρεθεί εκτός Ελλάδος η Πάολα. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.