Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο Buckingham - Το αιχμηρό βλέμμα της Μέγκαν Μακρλ

Η μεγάλη αγένεια της Kate και του Ουίλιαμ

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο Buckingham - Το αιχμηρό βλέμμα της Μέγκαν Μακρλ

Η ατμόσφαιρα φαίνεται πως είναι εξαιρετικά τεταμένη στο παλάτι του Buckingham, μιας και οι σχέσεις της Kate Middleton και του Ουίλιαμ, με τον Χάρι και τη Μέγκαν δεν είναι και οι καλύτερες. Οι τέσσερις τους βρέθηκαν σε εκδήλωση μαζί και το αιχμηρό βλέμμα της Μέγκαν Μαρκλ τα είπε όλα!

Από τότε που το Megxit έγινε πραγματικότητα, στη βασιλική οικογένεια ήρθαν τα πάνω κάτω. Οι σχέσεις των δύο ζευγαριών δεν φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί, μιας και η αποχώρηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ από το παλάτι στοίχισε αρκετά.

Έτσι όταν χθες βρέθηκαν σε κοινή εκδήλωση τα βλέμματα που αντάλλαξαν ήταν άκρως αιχμηρά.

Στο παιχνίδι του στιλ ωστόσο, αυτή που νίκησε δεν ήταν άλλη από την Kate Middleton, η οποία έβαλε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα! Δείτε το εδώ!

«Καθώς έπαιρναν τις θέσει τους, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα τεράστιο χαμόγελο στην Κέιτ Μίντλετον και είπε ‘γεια’ κάτι που έδειχνε πως ήταν χαρούμενος που την έβλεπε ενώ και η Μέγκαν Μαρκλ σήκωσε τα φρύδια της και χαμογέλασε με ένα εξίσου φιλικό τελετουργικό. Όταν όμως ήρθε η σειρά του πρίγκιπα Γουίλιαμ, μπορούσες να δεις πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν λίγο άκαμπτος και τα χείλη του ήταν κλειστά» σχολίασε άνθρωπος μέσα από το παλάτι.

Νέο "χτύπημα" στο Buckingham - Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον Jon Βon Jovi και έφερε τα πάνω - κάτω

Ένα νέο "χτύπημα" φαίνεται πως βρήκε το Buckingham, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον Jon Βon Jovi και έφερε τα πάνω - κάτω! Τι ήταν αυτό που συζήτησαν και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό;

Μπορεί το Megxit να είναι πραγματικότητα, ωστόσο αυτό δεν δίνει διάλειμμα στον πρίγκιπα Χάρι και τα καθήκοντά του. Ανάμεσα σε αυτά είναι να δώσει και το παρών στην επανεγγραφή της επιτυχίας του Jon Bon Jovi «Unbroken» προς υποστήριξη του Ιδρύματος Games Invictus.

Για αυτόν τον λόγο ο ίδιος θα επισκεφθεί τα θρυλικά στούντιο Abbey Road στις 28 Φεβρουαρίου για να συναντηθεί με τον τραγουδιστή και τη χορωδία Invictus Games. Με αφορμή αυτό λοιπόν, τα social media του παλατιού ανέβασαν μια χιουμοριστική ανάρτηση με τους δυο τους να συνεννοούνται. Παρόλα αυτά εσείς ακούσατε για τα νέα που θέλουν την Μέγκαν έγκυο ξανά; Ποια η αλήθεια;