Happy Day: Εκτός εκπομπής ο Φραγκολιάς - Τον "έχουμε σε καραντίνα" είπε η Τσιμτσιλή

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Εκτός εκπομπής ο Φραγκολιάς - Τον

Εκτός Happy Day βρέθηκε για ο Κώστας Φραγκολιάς σήμερα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα πως "τον έχουν σε καραντίνα" για αυτό δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή για όσο χρειαστεί.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Κώστας Φραγκολιάς έμεινε προληπτικά στο σπίτι, καθώς δεν είναι καλά.

«Ο Κώστας μας είναι λίγο αδιάθετος και με όλα αυτά που γίνονται, καταλαβαίνετε ότι τον έχουμε βάλει σε καραντίνα για καλό και για κακό.

Προληπτική καραντίνα, δεν έχει κάτι που σχετίζεται, σε πρώτη φάση, με κάτι από όλα αυτά που συζητάμε με τον κορονοϊό. Ωστόσο όταν έχεις ένα σιναχάκι, είσαι λίγο αρρωστούλης, κάθεσαι στο σπίτι για να προστατεύσεις και τους άλλους» εξήγησε. Δείτε εδώ και τις τρυφερές στιγμές της Σταματίνας με τον γιο της

Λίγο πριν την απουσία του Κώστα Φραγκολιά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε βρεθεί εκτός εαυτού στο Happy Day - Τι είχε συμβεί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχθηκε ένα σχόλιο που την ενόχλησε και δεν άντεξε παρά να βγει εκτός εαυτού με αυτό που άκουσε! Φυσικά έσπευσε να απαντήσει και τους "έσβησε" όλους με τρεις μόνο λέξεις που είπε!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου, σχετικά με το σχόλιο που δέχθηκε στο Instagram για την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, η κριτής του My Style Rocks αποκάλυψε πως ένας follower της της έστειλε μήνυμα προκειμένου να της πει ότι είναι πολύ μεγάλη για να έχει Instagram.

Τα σχόλια αυτά έδωσαν πάτημα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή να μοιραστεί και εκείνη με τη σειρά της το σκηνικό που της συνέβη.

«Εδώ εμένα μου έγραψε κάποια “σιγά-σιγά σαρανταρίζεις”, που έχω και τρία χρόνια. Και να αλλάξω το ντύσιμο μου. Όχι κυρία μου, αν νιώθω και μπορώ να το υποστηρίξω δεν θα το αλλάξω. Συγγνώμη. Αλλά Έλενα δεν πρέπει να απαντάς στο κάθε πικρόχολο σχόλιο» απάντησε η παρουσιάστρια.