Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε με ποια γνωστή Ελληνίδα θα μπορούσε να βρεθεί ερωτικά - Δεν φαντάζεστε ποια είναι

Τι είπε για τον Κανάκη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε με ποια γνωστή Ελληνίδα θα μπορούσε να βρεθεί ερωτικά -  Δεν φαντάζεστε ποια είναι

H Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε με ποια γνωστή Ελληνίδα θα μπορούσε να βρεθεί ερωτικά και σίγουρα δεν φαντάζεστε ποια είναι. Η ίδια αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει και μια εκπομπή με τον Αντώνη Κανάκη.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε απέναντι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο Ougga Challenge. Η ξανθιά καλλονή, αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Αντώνη Κανάκη και πως θα μπορούσε να βρεθεί ερωτικά με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

"Το φετινό My Style Rocks το βλέπω λιγάκι, μέσα από απόσπασμα, γιατί είναι η κολλητή μου" είπε αρχικά.

“Ναι, το κάνω γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει” είπε για το αν κοιτάει το σώμα της.Όσο για τον ήταν άντρας, ποιο σημείο του σώματος της θα αγαπούσε περισσότερο; “Το στήθος μου” απάντησε αυθόρμητα. Δείτε εδώ και την φωτογραφία της με κόκκινα εσώρουχα που έβαλε φωτιές

Θα ήθελε, άραγε, να βρεθεί ερωτικά με την Ζέτα Μακρυπούλια, την Κατερίνα Καινούργιου ή την Ντορέττα Παπαδημητρίου; “Με την Ντορέττα Παπαδημητρίου" απάντησε.

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη:

H Ιωάννα Τούνη πριν αποκαλύψει με ποια θα έκανε κάτι ερωτικά είχε βρεθεί με την Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά συνάντησε την Ιωάννα Τούνη και δεν φαντάζεστε που. Μάλιστα οι δυο κυρίες έβγαλαν και κοινές φωτογραφίες και πραγματικά έριξαν το Instagram! Είναι και οι δυο κούκλες οπότε τα likes έπεσαν "βροχή" στην φωτογραφία τους.

“Και ξαφνικά από μπροστά μου περνάει αυτό το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο @j.touni”, ήταν η λεζάντα της κοινής φωτογραφίας με την Ιωάννα Τούνη που ανήρτησε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα όπως έκανε γνωστό βρέθηκε στο Πρωινό καθώς γύρισε το "Ougga challenge" με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ανέβασε μαζί του φωτογραφία.

Πάντως στην φωτογραφία με την Φαίη Σκορδά οι followers της παρουσιάστριας δεν ξέχασαν να αναφέρουν πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο κυρίες.Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια με το σύντροφο της είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί. Μάλιστα έχει γνωρίσει και την μητέρα του και έχουν βγάλει φωτογραφία.