Ανατριχιάζει η Δούκισσα Νομικού - Η φωτογραφία και το μήνυμα για τον κορωνοϊό

Περνάει ένα δυνατό μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιάζει η Δούκισσα Νομικού - Η φωτογραφία και το μήνυμα για τον κορωνοϊό

Με αφορμή τον φονικό ιό κορωνοϊό η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα δυνατό μήνυμα προς όλους και ανατριχιάζει μόλις την δεις. Η παρουσιάστρια όπως όλοι μας θέλει να πείσει όσους το παίρνουν πιο χαλαρά και είναι απρόσεκτοι να «συμμορφωθούν» με σκοπό να μην εξαπλωθεί περαιτέρω.

Πολλά είναι τα διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz που τοποθετήθηκαν επί του θέματος και θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Ανάμεσα τους και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία με την σειρά της, ξέσπασε σε όσους το παίρνουν το ζήτημα με χιούμορ και χαβαλέ.

Η Δούκισσα Νομικού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία του Παντελή Τουτουντζή, η οποία έγραφε «Εκείνος που για λίγο αποσύρθηκε, έσωσε όλους τους υπόλοιπους» και ανατρίχιασε.

Δούκισσα Νομικού κορωνοϊός

Σάββας Πούμπουρας: Η ανατριχιαστική του φωτογραφία για τον Κορωνοϊό - Θα "μείνετε"

Μια ανατριχιαστική ανάρτηση έκανε ο Σάββας Πούμπουρας για τον Κορωναϊό και μόλις την δείτε πραγματικά θα "μείνετε". Τι ανέβασε ο γνωστός παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram;

Ο ιός είναι σε έξαρση ενώ μέρα με την μέρα βρίσκονται κρούσματα σε όλο και περισσότερες χώρες με αποτέλεσμα εκατοντάδες, άνθρωποι να έχουν χάσει την ζωή τους και να έχει προκληθεί παγκόσμια ανησυχία για την πορεία του.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε το πρωί της Τετάρτης κάποιες αναρτήσεις που πραγματικά προκαλούν αίσθηση με τα όσα αναφέρουν για τον Κορωνωϊό. Τι έγραφε σε αυτές;

Ο Σάββας Πούμπουρας λοιπόν ανέβασε ένα βιβλίο από το 1981 που αναφέρει πως, ένας Κινέζος επιστήμονας δημιούργησε ένα ισχυρό "όπλο". Μιας και μιλάμε τον Κορωναϊό δείτε και ένα βίντεο σοκ με ξύλο σε σούπερ μάρκετ

Σε άλλη του ανάρτηση δείχνει πως το βιβλίο αναφέρει πως περίπου το 2020, μια ασθένεια θα χτυπήσει την ανθρωπότητα και θα εξαφανιστεί γρήγορα όπως εμφανίστηκε, ενώ θα εμφανιστεί ξανά 10 χρόνια μετά πριν χαθεί για πάντα.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Κορωναϊός συμπτώματα

Κορωναϊός αίτια

Κορωναϊός Ελλάδα

Σάββας Πούμπουρας