Κορωνοϊός: Βίντεο σοκ! - Έπεσε άγριο ξύλο μέσα σε σούπερ μάρκετ

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Βίντεο σοκ! - Έπεσε άγριο ξύλο μέσα σε σούπερ μάρκετ

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει, τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου. Στις εικόνες φαίνονται δύο πελάτες σούπερ μάρκετ να πιάνονται στα χέρια, σε πόλη της Ιταλίας που βρίσκεται σε καταντίνα εξαιτίας του κορωνόϊού!

Η ανησυχία για την εξάπλωση του κορωνοϊού έχει κορυφωθεί με τον αριθμό των κρουσμάτων, αλλά και των θανάτων να έχει αυξηθεί. Μάλιστα ένα βίντεο σοκ έρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα την πόλη Κασαλπουστερλέγκο, η οποία είναι μία από τις δέκα πόλεις στην γειτονική χώρα που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του φονικού ιού.

Στο βίντεο που έχει ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται οι δύο πελάτες του σούπερ μάρκετ, οι οποίοι ενώ βρίσκονται κοντά στα ταμεία ανταλλάσσουν γροθιές!

Να σημειώσουμε ότι στην Ιταλία δέκα πόλεις είναι αυτή τη στιγμή σε καραντίνα με 50.000 ανθρώπους να έχουν νοσήσει! Μάλιστα σε αυτές τις πόλεις τα μόνα καταστήματα που λειτουργούν είναι τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

Να πούμε μάλιστα ότι σήμερα Τετάρτη (26/2) παρουσιάστηκε και το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην χώρα μας με μια 38χρονη Ελληνίδα να έχει μολυνθεί από τον ιό!

Κορωνοϊός: Εικόνες σοκ σε σούπερ μάρκετ στην Κίνα - "Έπεσαν" μαχαιρώματα

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από ένα supermarket στην Κίνα, όπου μια φοιτήτρια δεν δίστασε να μαχαιρώσει λόγω του κορωναϊόυ ένα παιδάκι και μια ηλικιωμένη για να αγοράσει ένα αντισηπτικό. Οι εικόνες από την επίθεση της προκαλούν πραγματικά σοκ.

Τα αγαθά προσωπικής υγιεινής τελειώνουν πάρα πολύ γρήγορα από τα ράφια των καταστημάτων, με αποτέλεσμα οι Κινέζοι να δίνουν μάχη για να μπορούν να αγοράσουν κάποιο από αυτά.

Η 17χρονη φοιτήτρια, έβγαλε μαχαίρι σε μια 71χρονη γυναίκα και ένα 9χρονο παιδάκι, καθώς το αντισηπτικό ήταν το τελευταίο που είχε μείνει.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως η ηλικιωμένη αφέθηκε στα τραύματα της, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ ο 9χρονος Zhu, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτή δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις αρχές να συνιστούν ψυχραιμία.