Σοκ με τη νέα εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου - Στο πλευρό του Ετεοκλή με αποκαλυπτικό black leather dress

Ανακοπή καρδιάς με την καυτή αυτή εμφάνιση

Σοκ με τη νέα εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου - Στο πλευρό του Ετεοκλή με αποκαλυπτικό black leather dress

Πάθαμε σοκ με τη νέα εμφάνιση που έκανε η Ελένη Χατζίδου έχοντας στο πλευρό της φυσικά τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου! Πιο αισθησιακή από ποτέ η γνωστή τραγουδίστρια μοίρασε εγκεφαλικό με το αποκαλυπτικό black leather dress!

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of us - δείτε εδώ πότε θα συμβεί - ένα μεγάλο πάρτι έλαβε χώρα στα Studio Kapp και εννοείται πως η Ελένη Χατζίδου μάγεψε με την εμφάνισή της.

Αφού έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και αισθάνεται πολύ ανανεωμένη φόρεσε ένα απίστευτο μαύρο δερμάτινο φόρεμα που είχε ένα εξίσου συγκλονιστικό άνοιγμα στο ντεκολτέ της αλλά ήταν και καυτό μίνι που αναδείκνυε τα πόδια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από τις ετοιμασίες και πραγματικά πήρε φωτιά η ανάρτηση αυτή αφού όλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν πόσο κούκλα ήταν!

Δείτε την ανάρτηση της Χατζίδου:

Ελένη Χατζίδου: Στάθηκε στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου και φορούσε στη μέση της τσαντάκι «μπανάνα»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύουν καθημερινά. Οι κοινές αναρτήσεις τους είναι πολλές και σε μια από αυτές που στάθηκε στο πλευρό του είδαμε να φοράει το τσαντάκι «μπανάνα».

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας τους και τον πολιτικό γάμο, τώρα ετοιμάζουν και τον θρησκευτικό και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Οι ετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς, ενώ πυρετωδώς γίνονται και οι πρόβες για το «Just the 2 of us».

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να είναι ζευγάρι με τον Ετεοκλή Παύλου στη ζωή, ωστόσο είναι και στο παιχνίδι. Μάλιστα, σε μια από τις φορές που έφυγαν από το σπίτι τράβηξαν ένα boomerang και το μοιράστηκε η τραγουδίστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φόρεσε στη μέση της ένα από τα hot trends της σεζόν, Πρόκειται για το τσαντάκι «μπανάνα» που φοράνε όλες.