Η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει πώς θα προφυλαχθεί από τον Κορωνοϊό - Έτσι πηγαίνει στο γυμναστήριο

Δε θα τη σταματήσει ο ιός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει πώς θα προφυλαχθεί από τον Κορωνοϊό - Έτσι πηγαίνει στο γυμναστήριο

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των ημερών, και όπως έδειξε με μία πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό! Με μία ευφάνταστη φωτογραφία, μας έδειξε πώς επιλέγει να πηγαίνει αυτές τις μέρες στο αγαπημένο της γυμναστήριο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν φοβηθεί με τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και έχουν επιλέξει να μείνουν στο σπίτι τους. Η Μαρία Μπακοδήμου ωστόσο δείχνει πως τίποτα δε θα τη σταματήσει από το να κάνει το καθημερινό της πρόγραμμα.

Μιας και λέμε για την Μαρία Μπακοδήμου, είδατε την τρομερή εμφάνιση που έκανε πριν από λίγες μέρες στην πρεμιέρα της; Αν όχι δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ!

Έτσι έβαλε τα ρούχα της γυμναστικής, φόρεσε τη μάσκα της και πήγε στο γυμναστήριο. Δείτε τη φωτογραφία μου ανέβασε.

«Στο γυμναστήριο τις μέρες του coronavirus . Στο ένα χέρι το απολυμαντικό, στο πρόσωπο μάσκα. Μήπως είμαι υπερβολική γιατρέ μου;» έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία της.

Πέρα από τη Μαρία Μπακοδήμου, μέτρα για τον Κορωνοϊό παίρνει και η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει ανησυχήσει αρκετά λόγω του Κορωνοϊού και έτσι ανακοίνωσε στην εκπομπή ποια είναι τα μέτρα που θα πάρει εκείνη και η οικογένεια της για να αποφύγουν τον ιό. Αποκάλυψε on air ποια ήταν η απόφαση που πήραν στο σπίτι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια πήρε θέση για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει ο κόσμος λόγω Κορωνοϊού, εξηγώντας πως μία αντίστοιχη συζήτηση έκανε και εκείνη με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τη μητέρα της.

Στο μεταξύ πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστή η είδηση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που πάσχει από Κορωνοϊό.

Έτσι, η παρουσιάστρια εξήγησε:

«Έκανα αυτή την κουβέντα με τη μαμά μου σήμερα το πρωί. Της έλεγα μήπως πρέπει πια να φύγετε να πάτε στο νησί; Γιατί ξέρω κι εγώ… Τα παιδιά μπαίνουν βγαίνουν στο σχολείο, έχετε μια Α΄ηλικία, εσύ είσαι ευαίσθητη στα κρυώματα τον χειμώνα. Λέω μήπως πρέπει να προστατευτείτε λίγο στο σπίτι σας που είσαστε οι δυο σας; Είναι κουβέντες που κάνουμε όλοι στα σπίτια μας. Δεν είναι ότι στο δικό μου σπίτι λέμε άλλα και στο άλλο σπίτι λένε άλλα».