Με αέρα Ανατολής αυτή η συμμετοχή στη Eurovision - Πάει για την πρωτιά

Είναι μία κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αέρα Ανατολής αυτή η συμμετοχή στη Eurovision - Πάει για την πρωτιά

Μία ακόμα συμμετοχή για την Eurovision ανακοινώθηκε, και αυτή τη φορά φέρνει μαζί της τον πιο εξωτικό αέρα Ανατολής! Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η τραγουδίστρια δεν αστειεύεται και πάει με τα χίλια προς την πρωτιά!

Η Εφέντι είναι από το Αζερμπαϊτζάν, σκοπεύει ωστόσο να μας μεταφέρει στην Αίγυπτο, μιας και το τραγούδι της ονομάζεται «Cleopatra». Η συμμετοχή της ανακοινώθηκε μόλις χθες από τη Eurovision και ήδη τα προγνωστικά είναι υπέρ της.

Ρίξτε και μια ματιά στις αλλαγές που θα γίνουν στην Eurovision λόγω του κορωνοϊού.

Μία νέα και πανέμορφη καλλιτέχνιδα θα κάνει την εμφάνισή της στον διαγωνισμό και θα τα σαρώσει όλα, μιας και πρόκειται να είναι μία σοβαρή αντίπαλος της Ελλάδας. Ακούστε το τραγούδι της και θα καταλάβετε...

Eurovision αζερμπαιτζάν

17η η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision - Αυτός βγαίνει πρώτος με διαφορά

Τα πρώτα στοιχήματα για την φετινή 2020 Eurovision «έσκασαν» και οι προβλέψεις είναι «βόμβα». Όπως γράφεται η Ελλάδα βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 17η θέση, ενώ έχουμε και την συμμετοχή που λένε πως θα βγει πρώτη με μεγάλη διαφορά.

Τα γραφεία στοιχημάτων ασχολούνται από νωρίς με τη διοργάνωση προβλέποντας τον νικητή και πολλές φορές έχουν πέσει μέσα. Με το κομμάτι «Superg!rl», θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ η χώρα μας και ανυπομονούμε.

Η Ελληνική συμμετοχή με την Στεφανία Λυμπερακάκη, σύμφωνα με τη Novibet βρίσκεται στην 17η θέση με απόδοση 26.00. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα. Στις 14 Μαίου πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον δεύτερο ημιτελικό, όπου θα είμαστε και εμείς στην σκηνή, οπότε πολλά θα αλλάξουν.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται με μεγάλη διαφορά, βρίσκεται η Λιθουανία με το συγκρότημα «The Roop» και το τραγούδι «On Fire», το οποίο σαρώνει στη χώρα του και βρίσκεται σε υψηλότερες κατατάξεις από μεγάλα ονόματα της διεθνής μουσικής βιομηχανίας. Την τριάδα συμπληρώνει η Ισλανδία και η Ρουμανία.

Να σημειώσουμε πως «καρφιά» στην Στεφανία Λυμπερακάκη πέταξε τραγουδιστής που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, πριν από μερικά χρόνια. Μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε στο τραγούδι της.