Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ο λόγος πίσω από την απουσία της «Μπουλίτσας» από το Καφέ της Χαράς - Τι απαντά ο Χάρης Ρώμας;

Έδωσε την απάντηση που περίμεναν όλοι

Ο λόγος πίσω από την απουσία της «Μπουλίτσας» από το Καφέ της Χαράς - Τι απαντά ο Χάρης Ρώμας;
News 11.03.2020 22:43
Από Youweekly Team

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε την απάντηση που περίμεναν πολλοί, πίσω από το λόγο για τον οποίο δεν βλέπουμε την «Μπουλίτσα» στον νέο κύκλο της επιτυχημένης τους σειράς, «Το Καφέ της Χαράς». Τι είπε για την απουσία της;

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε ο Χάρης Ρώμας και ένα από τα θέμα για τα οποία μίλησε, ήταν και το γεγονός ότι στον νέο κύκλο της σειράς δεν βλέπουμε την Μπουλίτσα, Χριστίνα Αρχοντή.

Μιας και λέμε για το Καφέ της Χαράς, ρίξτε μια ματιά σε όλα όσα θα συμβούν στη συνέχεια της σειράς...

«Παντού με ρωτάνε, ναι, γιατί το κορίτσι βγαίνει και το λέει, έχει πρόβλημα, αλλά το ότι μου επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο θέμα, δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργεί προς τη θετική κατεύθυνση, να σκεφτούμε ένα στόρι για να παίξει και η Μπουλίτσα. Μπορεί να λειτουργεί και αντίθετα, γιατί και για μένα είναι λίγο τρολάρισμα.

Με ρωτάνε παντού τι θα γίνει με αυτό ή να μου δείχνουν συνεντεύξεις που δίνει το κορίτσι. Εμείς είμαστε συγγραφείς, έχουμε κάποιο στόρι στο μυαλό μας και το στόρι αυτό κάποια πρόσωπα δεν τα εμπεριέχει, γιατί θέλαμε να βάλουμε και καινούργια πρόσωπα, για να ανανεώσουμε την ιστορία.

Πιστεύαμε ότι αν δεν το ανανεώσουμε, θα είναι μια από τα ίδια και λίγο… γερασμένο. Θέλαμε να κρατήσουμε τα ίδια σε βασικούς άξονες, που θέλει και αγαπάει ο κόσμος, εμπλουτισμένο με νέο “αίμα”, με στόρι που ανοίγουνε με καινούργιες ιστορίες, νέα πλάσματα. Ήδη δεν χωράνε αυτοί που έχουμε βάλει, δεν ξέρουμε τι να πρωτοκόψουμε στο μοντάζ. Κάποιοι που δεν χωράγανε…» σχολίασε ο ηθοποιός.

Πριν από αυτή τη συνέντευξη, ο Χάρης Ρώμας είχε μιλήσει για τη σχέση του - «Έχω αγαπήσει βαθιά...»

«Έχω αγαπήσει βαθιά, είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης» Ο Χάρης Ρώμας μιλάει "ανοιχτά" για την προσωπική του ζωή και αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση του.

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω, και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη καρδιάς, στην οποία και δεν δίστασε να μιλήσει για τα όσα δεν ξέραμε για εκείνον μέχρι στιγμής.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Αγάπησα βαθιά. Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται το άλλο πρόσωπο. Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία. Ήμουν παντρεμένος δύο χρόνια σχεδόν. Έγινε ινκόγκνιτο, γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έρωτας βεβαίως. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια… Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Δε μου μίλαγε, ενώ προσπαθούσα να μιλήσουμε για πολλά χρόνια.

Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε “μαμά μαμά η Κατακουζήνα”. Οπότε γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε ποια είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει “και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό».

Μιας και μιλάμε για τον ηθοποιό, εσείς ξέρετε γιατί το Κωνσταντίνου και Ελένης σταμάτησε ποιο γρήγορα από την ώρα του; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Νέα δεδομένα για την σειρά! Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Share