Η Κάτια Ζυγούλη μιλάει για την πρώτη της εγκυμοσύνη: "Καθόμουν άπειρες ώρες και..."

Τι είπε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κάτια Ζυγούλη μιλάει για την πρώτη της εγκυμοσύνη:

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για την πρώτη της εγκυμοσύνη και αποκάλυψε πως "καθόταν άπειρες ώρες ενώ θήλαζε με το παιδί και διάβαζε τα αγαπημένα της βιβλία". Η ίδια αναφέρθηκε σε αυτό μέσα από το κανάλι της στο youtube.

Η ίδια διατηρεί το δικό της κανάλι στο youtube και μέσα από αυτό αναφέρεται και στην καθημερινότητα της και την ζωή της και αποκαλύπτει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Αυτή την φορά η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε στα αγαπημένα της βιβλία από όταν ήταν παιδί. Όπως είπε ένα από αυτά το διάβαζε και σε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της.

Η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν εξήγησε πως το διάβαζε ξανά μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, όταν θήλαζε άπειρες ώρες και δεν είχε τι άλλο να κάνει.Δείτε και την μυστική διατροφή του Σάκη Ρουβά αλλά και το τι του μαγειρεύει καθημερινά η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε το βίντεο:

Πριν μιλήσει για την εγκυμοσύνη η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε τα μυστικά της για τέλειο κορμί - Οι ασκήσεις που ακολουθεί

Η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες όλα τα μυστικά της για να αποκτήσουν ένα τέλειο κορμί αλλά και να ενδυναμώσουν τους μυς τους. Το μοντέλο έδειξε βήμα προς βήμα όλες τις ασκήσεις που ακολουθεί μαζί με την γυμνάστρια της.

Το μοντέλο διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube και μέσα από αυτό μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, συνταγές, συμβουλές διατροφής, αλλά και δικά της μυστικά από άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε και έχει μέχρι σήμερα, 28.566 προβολές, έκανε γρήγορες ασκήσεις ενδυνάμωσης και έδωσε διατροφικές συμβουλές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Φορώντας την φόρμα της και τα αθλητικά της, έκανες όλες τις απαραίτητες ασκήσεις και στο τέλος έδωσε τις συμβουλές της.

Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πως δεν είναι ούτε ακραία, ούτε δύσκολη, αλλά παρόλα αυτά... δουλεύει.