Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τεστ για κορωνοϊό

Εικόνες από την διαδικασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τεστ για κορωνοϊό

Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει τεστ για κορωνοϊό. Ο γνωστός παρουσιαστής, έσπευσε να κάνει το τεστ από τη στιγμή που έμαθε ότι τόσο φίλοι της παρέας του, όσο και η γυναίκα του είναι θετικοί στον ιό.

Το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μέσα από προσωπική της ανάρτηση στο Instagram ότι βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορονοϊό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως ανέφεραν βρέθηκε αρνητικός, ωστόσο σε λίγες μέρες θα εξεταστεί πάλι. Θέλοντας να ηρεμήσει τον κόσμο μοιράστηκε στα insta stories του, μια ανάρτηση όπου τον βλέπουμε να εξετάζεται για τον θανατηφόρο ιό.

Σάκης Τανιμανίδης τεστ κορωνοϊός
Σάκης Τανιμανίδης τεστ κορωνοϊός Χριστίνα Μπόμπα

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά, «Η εξέταση διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά και γίνεται με μια μπατονέτα στη μύτη και το στόμα».

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στο Σύνταγμα λίγες ώρες πριν μπουν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη και την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα σε βόλτα τους στο Σύνταγμα λίγες ώρες πριν μπουν σε καραντίνα, αφού δεν γνώριζαν ακόμα πως ο ιός έχει χτυπήσει και την δική τους πόρτα. Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι θετική στον κορωνοϊό.

Οι δυο τους πέρασαν τις τελευταίες ώρες "ελευθερίας" τους έξω, χωρίς να γνωρίζουν ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα ήταν θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια με το που το έμαθε, ανακοίνωσε πως κάνει την ανάρτηση της προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν από τον ιό.

Δείτε εδώ το βίντεο με την ανακοίνωση του ζευγαριού!

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα βόλταΣάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα Σύνταγμα Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα ιός

Πώς κόλλησε κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα;

Μόλις μερικές ώρες πριν, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως έχει και εκείνη κορωνοϊό. Πώς κόλλησε όμως τον θανατηφόρο ιό;

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day η Μαρία Αντωνά, που ανέφερε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για την κατάσταση στο ραδιόφωνο.

Το ζευγάρι είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό, ωστόσο κάποιος από την κοινή τους παρέα είχε συμπτώματα ίωσης και σε εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον ιό. Με τη σειρά του ειδοποίησε αμέσως τους φίλους του για να κάνουν εξέταση για κορωνοϊό.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ο Γιώργος Λιανός είπε πως βλέποντας τη δήλωση της Χριστίνας Μπόμπα ανησύχησε και επικοινώνησε για να μάθει τι συνέβη. Η Χριστίνα του είπε πως από αυτό το Σαββατοκύριακο που είχαν κάνει μια απόδραση στον Παρνασσό, ένας άνθρωπος από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης. Δεν τους πέρασε από το μυαλό πως μπορεί να είναι κορονοϊός. Μόλις ο ίδιος έκανε το τεστ και βγήκε θετικός, τους ενημέρωσε όλους, όσους ήταν στην παρέα. Τα παιδιά μετά από αυτό έκαναν το τεστ, όπου η Χριστίνα βγήκε θετική και ο Σάκης προς το παρόν αρνητικός». Θυμίζουμε πως πρόσφατα ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον Κορωνοϊό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δείτε εδώ τη δημοσίευσή του στο Instagram.