MasterChef: Εκτός εκπομπής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τι συνέβη με τον σεφ;

Το ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Εκτός εκπομπής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τι συνέβη με τον σεφ;

Εκτός MasterChef τέθηκε στο σημερινό επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τι ακριβώς συνέβη με τον σεφ ,ο οποίος δε θα εμφανιζόταν για το υπόλοιπο της εκπομπής.

Αφού ανακοινώθηκε η νικήτρια ομάδα, η ηττημένη μπλε έμεινε να μιλήσει με τους κριτές προκειμένου να δει τι πήγε στραβά. Μόλις το συμβούλιο τελείωσε και οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα για την δοκιμασία ασυλίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έλειπε.

Ακούσατε το υπονοούμενο που πέταξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο για τη Μαρία και τον Δημήτρη; Δείτε εδώ τι συνέβη...

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να εξηγήσει πως μετά το συμβούλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να φύγει, ενώ έκανε και πλάκα στους παίκτες πως τον σύγχυσαν.

Ο σεφ δεν εμφανίστηκε στο υπόλοιπο της εκπομπής.

Πριν αποχωρήσει από το MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η Μαριάννα πέταξε μία ατάκα φωτιά στον Σταύρο

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τη Μαριάννα να "αδειάζει" χωρίς κανένα δισταγμό τον Σταύρο, και συγκεκριμένα την στρατηγική που ακολούθησε. Τόλμησε μάλιστα να πει πως είναι καθυστερημένος και γι' αυτό δεν τον αντέχει.

Η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τη Μαριάννα, ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Σταύρος ως αρχηγός των «μπλε» κλήθηκε να εξηγήσει τι πήγε λάθος.

Μιλώντας για την επιλογή των παικτών, εξήγησε πως πήρε τον Τζον και όχι τον Γιώργο μιας και προτιμούσε να έχει μικρά τηγάνια. Η Μαριάννα αντέδρασε και σε δηλώσεις που έκανε αποκάλεσε τον Σταύρο «καθυστερημένο και ψεύτη», ενώ σχολίασε πως δεν αντέχει καθόλου να τον ακούει να μιλάει.

Στο χθεσινό επεισόδιο με τον Σταύρο τσαντίστηκε και η Μαρία. Δείτε εδώ τι έγινε...

Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν στο συμβούλιο και όσα είπε η Μαριάννα:

Πριν τα σχόλια της Μαριάννας για τον Σταύρο, ανακοινώθηκε η νικήτρια ομάδα στο MasterChef

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια της δύσκολης ομαδικής δοκιμασίας που παρακολουθήσαμε εχθές, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε μία ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία, μόνο μία ωστόσο κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και τους καλεσμένους και έτσι απέσπασε τη νίκη και μαζί την έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Η ομάδα αυτή δεν ήταν άλλη από την κόκκινη ομάδα, η οποία νίκη με 210-165 μετά από πολλές αστοχίες της μπλε ομάδας.

Αφού οι ηττημένοι συζήτησαν μεταξύ τους, ο Σταύρος ως αρχηγός είχε δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον έπρεπε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και στη συνέχεια να δώσει την ασυλία σε έναν παίκτη.

Έτσι έδειξε τον εαυτό του ως πρώτο προς αποχώρηση και στη συνέχεια έδωσε την ασυλία στον Σταυρή καθώς όπως σχολίασε, θεωρεί άδικο το να είναι πάντα υποψήφιος ο αρχηγός με τον υπαρχηγό.