Η Νικολέττα Ράλλη έχει λιγούρες και δε διστάζει να το πει

Τι "μύρισε" στην εγκυμονούσα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νικολέττα Ράλλη έχει λιγούρες και δε διστάζει να το πει

Η Νικολέττα Ράλλη είναι η πιο ευτυχισμένη εγκυμονούσα, μιας και όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου της ζωής της. Έτσι η μέλλουσα μανούλα έχει μερικές βραδινές λιγούρες και δε διστάζει να το πει στους followers της!

Και ποια γυναίκα δεν έχει λιγουρευτεί ένα λαχταριστό γλυκό στη μέση της νύχτας; Πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα είναι έγκυο, τότε δικαιολογείται δύο φορές!

Την είδατε χθες που πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της; Αν όχι έχουμε εδώ όλες τις φωτογραφίες...

Η Νικολέττα Ράλλη λοιπόν θέλησε κάτι δροσερό απόψε και βγήκε για παγωτό μαζί με μία αγαπημένη της φίλη. Μάλιστα φάνηκε να μην τσιγκουνεύεται την ποσότητα και του έδωσε να καταλάβει στις γεύσεις.

Να πούμε την αλήθεια... ζηλέψαμε κι εμείς!

Νικολέττα Ράλλη εγκυμοσύνη

Πέρα από τις λιγούρες η Νικολέττα Ράλλη δε δίστασε να πει και πράγματα για το όνομα του μωρού στον Νίκο Μουτσινά

Η Νικολέττα Ράλλη, που σε λίγο θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι" και έκανε μια αποκάλυψη για το όνομα που πιθανόν να δώσουν στο μωράκι!

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς θα γίνουν σε λίγο καιρό γονείς, με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο! Διαβάστε τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια για το όνομα του παιδιού, στον Νίκο Μουτσινά.

Το παιδάκι που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό είναι κοριτσάκι και όπως είπε η Ράλλη στην εκπομπή 'Καλό μεσημεράκι" σκέφτονται με τον καλό της να την πουν Σοφία, καθώς αυτό είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη Ανδρούτσου!

"Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πως θα την πούμε. Μάλλον θα την πούμε Σοφία και μου αρέσει και το όνομα” είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Νικολέττα Ράλλη. Δείτε και τη εντυπωσιακή φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τον καλό της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!