Συναγερμός στο Buckingham με τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι συνέβη;

Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στο Buckingham με τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Τι συνέβη;

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στο Buckingham, μίας και οι άνθρωποι του παλατιού δείχνουν μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μάθετε εδώ αναλυτικά τι συνέβη.

Ο κορωνοϊός έχει σαρώσει όλες τις χώρες της Ευρώπης και η Αγγλία είναι μία από αυτές. Τα απαραίτητα μέτρα έχει λάβει λοιπόν και το παλάτι του Buckingham, προκειμένου να προστατεύσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας από τη μετάδοση του ιού.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω της μεγάλης ηλικίας της, χρειάστηκε να ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της ως ένα προληπτικό μέτρο, μιας και ο επικίνδυνος ιός έχει κύριο στόχο τους ηλικιωμένους.

Μιας και είπαμε για τον κορωνοϊό, δείτε εδώ πόσο κοστίζει το τεστ

Το Buckingham με τη σειρά του εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η Ελισάβετ θα μείνει στο παλάτι μέχρις ότου υποκύψει η έξαρση του κορωνοϊού.

«Ως ένα λογικό προληπτικό μέτρο και για πρακτικούς λόγους, δεδομένων των συνθηκών, έγιναν αλλαγές στο πρόγραμμα των καθημερινών υποχρεώσεων της βασίλισσας για τις επόμενες εβδομάδες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η βασιλική οικογένεια.

Πριν κυκλοφορήσει η είδηση για τον περιορισμό των εμφανίσεων της, δείτε την είδηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Σοκ προκαλεί μια ανήκουστη είδηση που κάνει το γύρω του διαδικτύου με πρωταγωνιστικό όνομα αυτό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν πάει το μυαλό σας τι συνέβη έξω από το κάστρο του Windsor με την Βασίλισσα να μένει «κάγκελο»;

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά στη ζωή της... λογικά, κλειδώθηκε έξω από το ίδιο της το κάστρο. Η μονάρχης της Αγγλίας προσπάθησε να μπει την περασμένη Παρασκευή, όμως βρήκε τις πόρτες κλειδωμένες και κανένας μέσα για να μπει.

«Μία γυναίκα bodyguard βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε μάταια να ανοίξει την μεγάλη ξύλινη πόρτα. Μετά από ένα λεπτό προσπαθειών μέσα στη βροχή, αποφάσισε να φύγει από εκεί και να πάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλη είσοδο», αναφέρει η Daily Mail.

«Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος κοιμήθηκε εν ώρα υπηρεσίας ή απλά δεν την περίμεναν, όμως αυτό είναι ανήκουστο. Και δεν το λες και σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις μια βασίλισσα να έχει κλειδωθεί έξω από το ίδιο της το κάστρο», ανέφερε η πηγή.

Ωστόσο, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τόσο με την βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και με τον κορωνοϊό, που επικρατεί χαμός στο παλάτι! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για την ίδια και την κατάσταση του ιού στην Αγγλία;