Αντελίνα Βαρθακούρη: Τότε θα γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής της

Η συνέχεια του τρέιλερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντελίνα Βαρθακούρη: Τότε θα γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι έτοιμη για την εντυπωσιακή πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, την οποία θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής μέσω της συχνότητας του Alpha. Το νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε και είναι απολαυστικό!

Το πρώτο teaser της εκπομπής με αέρα Sharon Stone, τράβηξε όλα τα βλέμματα, ωστόσο ήρθε η ώρα για τη συνέχεια που είναι εξίσου μοναδική.

Ένα ζευγάρι μπαίνει στο σπίτι του, για να ανακαλύψει πως κάποιος έχει «εισβάλλει στη ζωή τους». Έντρομοι οι δυο τους κινούνται στο σαλόνι, όπου και αντικρίζουν την Αντελίνα, με διάθεση μιας άλλης Sharon Stone, με χνουδωτά παντοφλάκια, να έχει οικειοποιηθεί την αγαπημένη τους πολυθρόνα.

Στο μεταξύ, δείτε τι σχολίασε ο Χάρης Βαρθακούρης για το τρέιλερ της συζύγου του.

Λίγη ώρα μετά, η Αντελίνα απολαμβάνει την φιλοξενία του ζευγαριού, τρώγοντας μαζί τους το μεσημεριανό που έχει μαγειρέψει η οικοδέσποινα. Ξάφνου το κουδούνι, διαταράσσει την οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Ποιος διακόπτει εν ώρα φαγητού;

Δεν ανοίγουμε σε αγνώστους… μόνο στην Αντελίνα.

Πέρα από το τρέιλερ, έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη

Πρεμιέρα θα κάνει η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη, “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι” στον Alpha και το Happy Day μας έδειξε τα πρώτα πλάνα από αυτά. Τα οποία είναι απολαυστικά.

Η εκπομπή πρόκειται είναι ένα real life game show, στο οποίο η Αντελίνα θα παίρνει τους δρόμους και θα ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, θα χτυπά κουδούνια και θα μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η εκπομπή “Happy Day” εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής και μίλησε με την Αντελίνα.

“Θα σηκώνω τις γειτονιές στο πόδι! Θα είμαι ένα κορίτσι του δρόμου, τρελαίνομαι που θα έχω ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Να τους βλέπεις, να τους έχεις απέναντι σου, να σου μιλούν οι άνθρωποι και να στα λένε όλα! Να παίζεις, να τους τρελαίνεις, να γελάτε, να κερδίζουν, να σου λένε τα θέματα τους και να κερδίζουν χρήματα” είπε.Δείτε και για ποιο λόγο η παρουσιάστρια είναι σε άσχημη κατάσταση

Δείτε πλάνα:

Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Χάρης Βαρθακούρης

Αντελίνα Βαρθακούρη Alpha