Πάολα: Μετά την αναβολή της πρεμιέρας της έστειλε το μήνυμα της

Τι δημοσίευσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάολα: Μετά την αναβολή της πρεμιέρας της έστειλε το μήνυμα της

Με αφορμή τον φονικό ιό κορωνοϊό που πλέον θεωρείται πανδημία, πήρε αναβολή η πρεμιέρα της Πάολα. Με αφορμή το γεγονός μάλιστα αυτό, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τεράστια αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης πως κλείνουν ακόμη και εστιατόρια και καφετέριες. Ο κόσμος έχει τρέξει στα super market, την ώρα που ονόματα από το χώρο της showbiz λένε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και στα σπίτια μας.

Η Πάολα, μετά την ανακοίνωση πως η πρεμιέρας της με τον Νίκο Κουρκούλη στην Αθήνα αναβάλλεται, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το hashtag #μένουμε_σπίτι.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να παροτρύνει τους ακόλουθους της να μείνουν μέσα για να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Πάολα πρεμιέρα μπουζούκια

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν και Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και Δούκισσα Νομικού.

Η ανακοίνωση για την αναβολή της πρεμιέρας της Παόλα

Τι συμβαίνει με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Πάολα στο νυχτερινό κέντρο «Theatro»; Έπειτα από ανακοίνωση, η τραγουδίστρια θα βρίσκεται εκτός πίστας επ' αόριστον, λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει και στην Ελλάδα, με τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία.

Η πρεμιέρα του σχήματος της Πάολα μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, ήταν για την Παρασκευή 13 Μαρτίου, ωστόσο όπως βγήκε μακροσκελής αναλυτική ανακοίνωση ακυρώνεται μέχρι νεωτέρας.

Οι κατευθύνσεις που δίνει το Υπουργείο Υγείας για τον συγχρωτισμό μεγάλου αριθμού ατόμων έχει υποχρεώσει πολλούς χώρους διασκέδασης, θέατρα αλλά και σχολεία, να αναπροσαρμόσουν την πολιτική τους για να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις αυτές, για το καλό της δημόσιας υγείας.

Τόσο η Πάολα, στον προσωπικό της λογαριασμό, όσο και η επίσημη σελίδα του «Theatro» δημοσίευσαν μια μακροσκελή ανακοίνωση όπου γράφει πως το κέντρο πως αναβάλλει την πρεμιέρα και θα παραμείνει κλειστό επ' αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της μετάδοσης της νόσου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θανατηφόρο ιό σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα βγήκε χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό και σκόρπισε τον πανικό, μιας και είχε βρεθεί σε πολλά fashion shows.