Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το παιδί του Αντώνη Κανάκη - Το είδαν οι κόρες της!

Πώς περιέγραψαν την μικρή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το παιδί του Αντώνη Κανάκη - Το είδαν οι κόρες της!

Πριν από λίγες μέρες, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, μίλησε για την κόρη του Αντώνη Κανάκη και συγκεκριμένα ανέφερε, ένα περιστατικό που της περιέγραψαν οι δύο κόρες της, όταν την είδαν το καλοκαίρι στην Χαλκιδική.

Η παρουσιάστρια σχολίαζε με τους συντελεστές της εκπομπής της, την συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega ο Αντώνης Κανάκης, και με την ευκαιρία περιέγραψε και όλα όσα της είπαν οι κόρες της για την κόρη του παρουσιαστή.

Στο μεταξύ μιας και είπαμε για τον Αντώνη Κανάκη, δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την σύντροφο του και το λόγο που δεν την βλέπουμε ποτέ.

«Θέλω να μαρτυρήσω κάτι. Οι κόρες μου έτυχε να πάνε με τον μπαμπά τους το καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Μου είπαν για την κόρη του Κανάκη.

Μου λένε “μαμά είναι μια κουκλίτσα. Είναι τόσο όμορφο”. Μου το είπαν και οι δύο. Να τη χαίρεστε και την κόρη και τον γιο. Ό,τι είδα μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Δεν έχω εικόνα, αλλά μου έκαναν μια περιγραφή καταπληκτική». είπε η παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της.

Λίγες μέρες αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε με τι ακριβώς εφοδιάστηκε για τον κορωνοϊό

Με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε κι εκείνη όπως πολύς κόσμος στην Ελλάδα, να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα από το σούπερ μάρκετ, προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, συζητώντας με τους συνεργάτες της για το θέμα του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της να προετοιμαστεί.

Ρίξτε και μια ματιά στα μέτρα που έχει πάρει η Ελένη Μενεγάκη για να προστατεύσει τα παιδιά της από κορωνοϊό

«Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ που πάμε για να εφοδιαστούμε με πράγματα πρώτης ανάγκης ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους» σχολίασε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ξεκινώντας την κουβέντα, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Ναι εφοδιάστηκα! Δεν πήγα εγώ. Άλλος άνθρωπος πήγε γιατί εγώ δεν μπορώ είμαι μέσα στο σπίτι με τόσα παιδιά… πάντως τα ψώνια μου τα έχω κάνει».

Ενώ στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Και εμείς εδώ ερχόμαστε σε επαφή. Ποιο σούπερ μάρκετ; Εδώ δεν είμαστε τόσοι άνθρωποι; Δεν μιλάμε και όλοι όσοι είναι σε εκπομπές»!