«Η πιο αυστηρή είναι η Βανδή» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για το Just the 2 of us!

Απόψε η πρεμιέρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η πιο αυστηρή είναι η Βανδή» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για το Just the 2 of us!

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε τα πάντα για την αποψινή πρεμιέρα του Just the 2 of Us! Μάλιστα ο παρουσιαστής δε δίστασε να αποκαλύψει, πως πιο αυστηρή από όλη την κριτική επιτροπή είναι η Δέσποινα Βανδή!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι έτοιμος να δει απόψε το νέο του τηλεοπτικό βήμα στην οθόνη του Open, και έτσι θέλησε να δώσει μερικά στοιχεία για όλα όσα μας περιμένουν στην καινούργια εκπομπή.

«Την Τρίτη κάναμε το γύρισμα, χωρίς κοινό. Βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Είχα αρκετό άγχος λόγω πρεμιέρας. Έχουμε πολύ ωραία ζευγάρια, 28 celebrities. Έχουμε μία μοναδική εκρηκτική επιτροπή με Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και Σταμάτη Φασουλή. Γίνεται ένα παρεΐστικο πάρτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η πιο αυστηρή ήταν η Δέσποινα επειδή ξέρει να κρίνει το τραγουδιστικό κομμάτι. Έπαθα πλάκα με τη φωνή της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Βέβαια, η κριτική επιτροπή είχε διαφορετική άποψη από εμένα… Ένιωσα ντροπή όταν τραγούδησε η Χριστίνα Παππά, η οποία είναι και πολύ καλή φίλη μου, καθώς τραγούδησε εξαιρετικά και ένιωσα ότι ο κακοφωνίξ τελικά είμαι εγώ».

Στο μεταξύ, λίγη ώρα πριν από την πρεμιέρα, το Open εξέδωσε μία νέα ανακοίνωση για το Just the 2 of us! Δείτε εδώ τι αναφέρει!

Όσο για το πώς έγινε η επιλογή των παικτών είπε: «Κάποιοι κόπηκαν και δεν μπορούσα να τους πάρω στην εκπομπή».

Πριν γίνει η πρεμιέρα στην οποία αναφέρθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, τα παρατράγουδα ξεκίνησαν στο Just The 2 of Us!

Άρχισαν τα "όργανα" στο Just the 2 of us, καθώς φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τσακώθηκε με την Δέσποινα Βανδή και την Μαρία Μπακοδήμου μετά την κακή ερμηνεία που είχε.

Το show του Open κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Μαρτίου και το πρώτο γύρισμα έχει ήδη γίνει.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Happy Day, στην πρεμιέρα την προσοχή κέντρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τα καμώματα της.

Η παρουσιάστρια τραγούδησε Δέσποινα Βανδή και βγήκε τελευταία στη βαθμολογία.Και όπως ανέφεραν στην εκπομπή είχε έναν καβγά τόσο με τη Δέσποινα Βανδή, όσο και την Μαρία Μπακοδήμου.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως έχει ακούσει ότι η Σπυροπούλου έχει ένα καμαρίνι μόνη της και όλοι οι άλλοι μαζί. Δείτε εδώ και φωτογραφίες από την πρόβα της

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου